Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan Cut Off rocker paneler

I en verden av senkede lastebiler, det er lavt, og så er det veldig lav. Først modifisere de suspensjonen stå rammen på bakken. Deretter endrer de kroppen til å sette legemet ned over rammen og ned på bakken. Men det virkelig hardcore, slipper kroppen forbi rammen, og kuttet av rockere, som legger døren på bakken. Men å gjøre dette er ikke en enkel prosess, og det tar litt dyktighet å gjøre det riktig. Du trenger
Målebånd
permanent markør
Maskeringstape
Vernebriller
Hørselsvern
bajonettsag
Metal kniver
MIG Sveiser
Sveisehjelm
Sveising hansker
20 meter med 3-tommers bred, 0,250 vegg flatt stål
vinkelsliper med slipeskiver og 80-grit lamellslipeskive
Vis flere instruksjoner
1

Mål fra bunnen av rammen til rocker hjelp av målebånd. Skriver en linje på tvers av vippebryteren på utsiden av kabinettet, setter at vippebryteren nivå med rammen. Dette er din cut-linjen, så skriver det hele veien rundt lastebilen med sprittusj.
2

Mask området like over permanent markør tråd med maskeringstape. Dette vil være lettere å se når du holder den bajonettsag, og gi deg en god rettesnor på hvor du skal kutte.
3

Ta på hørselvern og vernebriller.

4

Sett kniven inn i bajonettsag, og skjær langs den markerte linjen. Start fra baksiden av førerhuset og jobbe fremover, holder bajonettsag på så stramt en vinkel til kroppen som du kan. Hvis sagen er i en 90-graders vinkel til drosje, er det ikke riktig. Ved å holde sagen på et stramt vinkel til førerhuset, forsikre deg om at kuttet vil være så rett som mulig.
5

Mål lengden av førerhuset ved hjelp av målebånd og kutte ut en del av den 3-tommers flatskjerm stål for å matche det måling med bajonettsag. Dette blir din nye rocker panel, og vil sitte 1/4-tommers lavere enn rammen.
6

Sett klaffen disken inn i kvernen og vaske av all malingen omtrent en tomme opp fra kuttet. Gjør dette for å få en god sveis på stål. Gjør det på innsiden av førerhuset også, fordi du vil være sveising begge sider.
7

Sveis stål til førerhuset ved sveising i korte støt, med perler ikke lenger enn 1/4 -tommers gangen, ved hjelp av MIG Welde, sveising hjelm og hansker. Dette sikrer at du ikke deformere metall ved å få det for varmt. Flytte rundt ofte, aldri sveising i en fot av en annen sveis til den er avkjølt. Gjenta denne prosessen til alle sveisene er koblet til, på undersiden av drosjen og utsiden.
8

Grind ned sveisene ved hjelp av vinkelsliper med slipeskive, deretter gå videre til klaffen hjulet for mer presis sliping. Rockere er nå fjernet og nye installeres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91703.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars