Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Slik installerer en Roll Pan på en Blazer

Chevrolet S-10 Blazer har vært populær siden den kom ut i 1980. Men når den nye kroppen stil kom ut i 1994, var det ett problem: Den kom med en annen bakenden enn en S-10. Det betydde baksiden av lastebilen ikke kunne ha en roll pan installert uten noen ekstra innsats. Heldigvis er dette noe som kan bli jobbet rundt. For dette prosjektet, er bilen en to-dørs 2000 S-10 Blazer. Du trenger
1994-2004 S-10 pickup bed
Air så
4 1/2-inch jeksel med cutting wheel
3/8-inch skralle og socket sett
Angle vinkelsliper med slipeskive vedlegg
Permanent markør
MIG sveiser
S-10 pickup roll pan
Vis flere instruksjoner
en

Finn en S-10 seng fra en søppelplass eller online. Sengen kan være skadet, den eneste delen du er opptatt av er den nedre halvdelen av rocker, der roll pan ville montere på lastebil
2

Kutt ut de bakre kvartalene i sengen. ved hjelp av en luft sag eller vinkelsliper. Skal sages om en fot tilbake fra den bakerste del av sjiktet og fra den nedre kroppen linje ned til bunnen. Dette vil gi deg en patch panel for å sveise på Blazer din. Gjør dette på begge sider.
3

Fjern fabrikken støtfangeren på Blazer med 3/8-inch skralle og stikkontakter. Fjern alle av støtfangeren, inkludert eventuelle side trim.
4

Juster lastebil kvart paneler på hver side. Skjul området du skal sveise, den enkleste måten å gjøre det på er å gjøre det i sømmen av kroppen linjen
5

Trim lastebilen kvartaler med vinkelsliperen og luft så så. at den horisontale kutt på den øvre del av panelet er fjerdedel i takrennen av legemet linje. På samme tid, sørg for den andre kutt er så vertikal som mulig og ganske rett.
6

Hold opp S-10 kvartal panel til Blazer kvartal panel, og justere dem slik at baksiden end og kropp linjer samsvarer. Deretter merker rundt lastebilen panel på Blazer panel med sprittusj.
7

Klipp ut merket område på Blazer kvartal panel. Når du er ferdig, slipe all maling av kantene ved hjelp av vinkelsliper.
8

Juster lastebil kvartalene på de Blazer paneler. Hvis du trenger å trimme, gjøre det nå. Når det er stilt opp, tack sveise panelet på plass i fire plassene ved hjelp av MIG sveiser. En tack weld er en midlertidig sveis som kan fjernes til enhver tid. Gjør en kort, rask sveis på metall, begynte de to delene.
9

Hold opp roll pan til baksiden av Blazer. Pass på at det er samme avstand fra bakluken på begge sider, og sørg for at den passer de nye kvart paneler.
10

Heftsveis roll pan i kvartalet paneler i seks områder, prøver å plass ut sveisene.
11

Heftsveis kvartalet paneler ved å gjøre fire heftsveiser i ett område, og deretter flytte rundt på panelet og gjør en annen få. Jo mer du sveise på panelet, jo høyere er sannsynligheten for at arket metall vil deformere. Du ønsker å sveise det slik at du ikke bygger opp for mye varme, så ta deg god tid og gjør det sakte
12

Heftsveis roll pan til kvart paneler på samme måte som. ovenfor.
13

Grind sveisene ned glatte ved hjelp av vinkelsliper. Igjen, flytte rundt panelet mye for ikke å bygge opp varme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91689.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars