Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan lage din egen Spille bil for en Kid

Å gjøre en lekebil kan være en morsom og rimelig måte å holde barna underholdt. Du kan bygge en lekebil med uønskede elementer i hjemmet. Ved bruk av skarpe gjenstander, sørge for at det er en ansvarlig voksen til stede for å hindre skader under bilen gjør prosessen. Du trenger:
En stor plastflaske
Fire blyanter
Duct tape
En stor spiker
Åtte flaske caps
Saks
Plastposer
Stones

Vis flere instruksjoner
en

Finn en stor vannflaske med lokket fortsatt på det. En firkantet flaske er lettere å jobbe med, men ikke avgjørende.
2

Sett flasken på den ene siden og feste en blyant med duct tape på siden av flasken nær til hetten. Ved enda en blyant til samme side av flasken, men nærmere til bunnen vekk fra lokket. Sikre at de to blyanter krysse over flasken og er parallelle med hverandre. Tape blyanter ned sikkert, ettersom de vil bli brukt som hjulet akser.
3

Pierce et hull i midten av åtte flaske caps med en stor spiker. Ta to hetter og bruke tape for å holde dem sammen med deres innsider vendt mot hverandre. Gjør dette fire ganger, som du vil bruke disse som hjulene. Plasser hjulene på endene av blyanter, etterlot seg en kvart tomme av tipsene viser.
4

Stand flasken bilen på hjulene og legge en blyant til toppen og bunnen av flasken med duct tape. De blyanter bør være parallelle med hverandre og plassert i midten av flasken. Sørg for at mer enn halvparten av blyanten stikker ut fra flasken.
5

Ta en plastpose shopping og kuttet en rektangulær form ut av det. Størrelsen på rektangelet bør være litt lenger enn avstanden mellom de to blyanter. Dette kommer til å være brukt som seil som skal hjelpe til med flytting av bilen.
6

Place noen små steiner inne i bilen for å veie den ned slik at den ikke vil snu når det er et sterkt vindkast.
7

Dekorer bilen i stilen du ønsker. Du kan bruke tusj for å lage dører, vinduer og håndtak. Du kan også tilpasse bilen ved å skrive navnet ditt på den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92088.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars