Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hva som gjør en bil Front End Lift Up Når fremover?

Resultater bilentusiaster kan observere at fronten av en bil under akselerasjon tendens til å stige. Selv om dette fenomenet kan virke uvanlig å tilskuere, stiger foran en bil på grunn av et grunnleggende prinsipp i fysikk. Newtons lov

Ifølge Newtons lov, har en tendens til et objekt i ro å bo i ro. Når en bil akselererer, forblir bilens legeme på plass som kraften fra motoren begynner å presse bilen forover. Som hjulene akselerere og gå videre, skifter vekten av kjøretøyet til baksiden og fronten stiger litt.
Vektfordeling

Når en bil reiser på en konstant hastighet eller forblir i ro, i henhold til fysikk nettstedet MrFizzix.com, forblir bilens vekt jevnt fordelt mellom alle fire hjul.
Braking

som bilens vekt skifter mot baksiden under akselerasjon, skifter bilens vekt forover under bremsing. Dette frem shift finner også sted i henhold til Newtons lov, som et redskap i bevegelse har en tendens til å holde seg i bevegelse.
Center of Gravity

Ifølge video spillutviklere analysere realistisk kjøretøy bevegelser på GameDev.net, et lavt tyngdepunkt reduserer mengden av bilens vekt skift. Av denne grunn, vil fronten av lav-riding biler stige noe mindre enn biler med høyt tyngdepunkt.
Hensyn

Fordi bilens vekt skift resultater fra Newtons lov snarere enn kraften av bilen selv, både foran og bak hjulstrekk biler viser den samme tendensen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91826.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars