Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Slik tilpasser Mini Trucks

En mini lastebil er en liten pickup lastebil. The mini truck tilpasse trend var populær på 1980-tallet da en hel haug med kompakte lastebiler kom på markedet, og endre disse diminutiv dumpere blitt vanlig. Mens synet av en pyntet mini lastebil kanskje ikke fullt så vanlig i dag, er det fortsatt eiere som ikke kan motstå. Du trenger:
Socket sett og skralle
Specialized automotive verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Lavere suspensjon. En av varemerker for en tilpasset mini lastebil er grunnen skraping kjørehøyde at de fleste av dem har. Du kan enten installere senke fjærer, kuttet de eksisterende fjærer eller installere en airbag suspensjon. En airbag suspensjon vil tillate deg å få bilen ekstremt lav, men det er heller ikke så billig. Hvis du går med konvensjonelle kilder, bør du også installere ytelse sjokk som tåler senket fjærer.
2

Skift hjul og dekk med tilpassede hjul og lavprofildekk. Ingen tilpasset mini lastebil er komplett uten et egendefinert sett med hjul. Større 17-tommers eller 18-tommers billet legert eller krom lettmetallfelger fylle ut hjulbuene og ser langt bedre enn de små, originale hjul. Pakk hjul med lavprofildekk og du vil være på vei til tilpasset mini lastebil suksess.
3

Legg noen bakken effekter og en tilpasset maling jobb. Et annet viktig element i en godt utført mini lastebil er bakken effekter som gjør utsiden ser mye mer aggressiv og uvanlig. Har en body shop male kroppen og body kit en egendefinert farge. Mens de er i gang, kan de fjerne dørhåndtak, side trim og sidemarkeringslykter for et rent, tilpasset utseende.
4

Endre interiøret. De fleste mini lastebiler bruke noen form for kjedelige sittebenker og en tynn, spinkel rattet. Forbedre interiøret ved å bytte ut benk for noen racing skuffer fra et selskap som Corbeau. Erstatte aksjen hjulet med en mindre, tilpasset en fra Grant og deretter installere en tilpasset teppe kit. Noen mini lastebil customizers selv gjøre engangskostnader glassfiber instrumentbord fylt med tilpassede målere for sine mini lastebiler.
5

Installer en V8 eller noen form for høy ytelse motor. Dette er spesielt populært på amerikanske mini lastebiler som Chevy S10 og Ford Ranger. Det er god plass i motorrommet, og ytelsen vil være spektakulært fra kombinasjonen av V8 makt og den lave vekten på de fleste mini lastebiler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91770.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars