Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan lage en Splash Bil Decal

Opprette en splash bil decal krever bygging av en vektor grafikk for bruk på en vinyl cutter. Du vil kreve en viss kunnskap av vektor programmer og vinyl grafikk produksjon. Vektorgrafikk består av datamaskinlesbare linjer, kurver og former som en vinyl cutter kan lese. Du må bruke sporing funksjoner av en vektor grafikk program for å spore bilder som er opprettet i et bilde-redigering programvare, eller importere bildene og re-trekke dem med Bezier pennen eller blyantverktøyet. Du trenger
Computer
Vinyl cutter
Vector programvare
Vinyl cutter programvare
Roll av vinyl
Craft kniv
maskeringstape
Logg lage nal
Pre-maske tape
Vis mer Instruksjoner
Creation
en

Åpne en vektor program. Importere et bitmap bilde inn i programmet, eller tegne din egen med blyant verktøyet eller Bezier pennen verktøyet, som ligger på verktøylinjen. Importere et bilde ved å velge "Ny" fra "File"-menyen. Velg "File, Place." Følg programvareutvikler instruksjoner for bruk av spor funksjonen i ditt program.
2

Bruk blyantverktøyet eller Bezier pennen når du oppretter en splash bil klistremerke fra bunnen av. Tegn en frihåndslinje i form av et plask med blyant verktøyet. Koble de to endepunktene på linjen, noe som skaper en solid form.
3

Legg små dråpene sprut på sidene av splash form, flyr vekk fra splash form i samme vinkel som splash mønster.
4

Bruk Bezier pennen ved å plassere musen der du vil at linjen eller kurven for å begynne. Klikk på arbeidsområdet, skaper det første punktet. Lag flere punkter som definerer den grunnleggende formen på splash tegning.
5

Bli med i start-og sluttpunkt ved å klikke på det første punktet etter å ha tegnet den siste, eller ved å klikke på det første og siste poeng mens du holder "Shift"-tasten. Velg "CTRL /CMD" + "J" for å lage en lukket figur banen.
6

Hold nede museknappen på pennen verktøyet på verktøylinjen. Fra fly-out menyen velger du "Konverter Anchor Point"-verktøyet.
7

Hold nede museknappen og dra et punkt til ønsket posisjon. Gjøre ytterligere endringer ved å holde museknappen nede og dra håndtakene til punktene. Lagre filen på harddisken.
Cutting
8

Plasser en rull med vinyl på vinyl cutter i henhold til produsentens instruksjoner. Mate roll fra baksiden av maskinen, linje opp vinyl til guidene og går i lås.
9

importere filen inn i cutter program ved å velge "File, Place."

10

Velg "Cut /Plot" fra filmenyen. Skjær vinyl fra rullen når kappingen er ferdig.
"Luking" og Taping
11

Lay vinyl ark på et stort bord og "luke" i overflødig vinyl fra design. Begynn i et hjørne og trekk den ekstra vinyl av backing papir. Hold vinyl så nær overflaten av bordet som du kan.
12

Fest arket på bordet ved hjelp av maskeringstape rundt kantene. Påfør pre-maske tape til splash bil klistremerke ved å trekke ut lengden av båndet for å dekke hele merket, pluss seks inches.
13

Sikre kanten av båndet til bordet noen få inches over arket. Bruk et tegn gjør nal for å sikre pre-masken til splash bil klistremerke. Hold skrapen i en 45-graders vinkel når utjevning.
14

Hold båndet stramt, men ikke stramt. Lag en liten dukkert i båndet når du søker. Glatte over tapet splash bil merket både vertikalt og horisontalt. Fjern eventuelle luftbobler med hjørnet av nalen.
15

Fjern eventuell tape som henger over kanten av papiret backing med en kniv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92070.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars