Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Slik tilpasser et Chevy Aveo

Enten det er i sedan eller kombikupé form, er Chevrolet Aveo en veldig billig og praktisk bil å eie. Det blir store gass kjørelengde og er relativt kvikk, men det er absolutt ikke den raskeste bilen rundt. En Aveo kan gjøres for å utføre og se bedre ut med tillegg av noen ettermarkedet deler og tilbehør. Denne artikkelen er en oversikt over de potensielle skritt man kan ta for å endre en Aveo, men dekker ikke spesifikke prosedyrer for installasjon av delene. Du trenger
Tilgang til Chevrolet Aveo ytelse deler (eBay, etc.)
Full butikk med spesialisert bilindustrien installasjon utstyr
Vis flere instruksjoner
en

Installer senke fjærer og stivere støtdempere. Bytte lager fjærer på en Aveo med stivere, lavere fjærer vil ikke bare gjøre det ser bedre, men det vil håndtere langt bedre, med et lavere tyngdepunkt og mindre krengning (se Ressurser).
2 < p> Erstatt aksjen og relativt små hjul og dekk at Aveo kommer med. Selv legeringer er et alternativ på en Aveo, større diameter hjul og bredere, lavere profil dekk hjelpe den håndtere mye bedre i svinger (se Ressurser). En lettere hjul reduserer den uavfjærede vekt, som er den vekt som den suspensjon bærer, og bidrar til en mer kvikk-følelse Aveo. Husk at din drivstoff kjørelengde kan bli negativt påvirket.
3

Øk motorens hestekrefter ved å installere en større, 3-tommers eksos og fri flyt eksospotte som en fra Magnaflow. Disse vil både redusere mottrykk og legge strøm. På inntak side av motoren, må du installere en fri flyt K & N luftinntak for å få mer kald, frisk luft til motoren.
4

Legg til en tilpasset foran grill på utsiden. Du kan enten kjøpe en made-to-fit grill eller bare kjøpe et stykke mesh og lage din egen grill med noen få verktøy som en wire cutter. Etter det, får mer ekstreme ved å installere en body kit fra et selskap som Stat Racing, som inkluderer nye støtfangere, sideskjørt, og front og bak leppe spoilere.
5

tilpasse interiøret. Starte med noen små tillegg som en ettermarkedet girkule, aluminium pedaler og mindre, skinnratt. Derfra kan du gjøre en større endring med et sett av ettermarkedet bøtte seter. Aksjen Aveo setene mangler side styrking for aggressiv kjøring, så en forestilling sete vil gjøre en stor forskjell i hvor morsomt det er å kjøre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91732.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars