Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan Paint ekte ser Flames på en bil

Maleri tilpassede flammer på bilen er én måte å gjøre bilen din ser unik og gi den et nytt utseende. Maleri realistiske flammer krever bruk av en mal og et par forskjellige lakkfarger. Du trenger:
Paint spray pistol
Mal
Red maling
Orange maling
Blue maling
Air brush sprøyta
Painters tape
Newspaper

Vis mer Instruksjoner
en

tegne eller kjøpe en mal av flammene som du vil på bilen din. Hvis du trekker dine egne flammer, tegne dem på et stykke av plakaten bord i samme dimensjoner som du vil på bilen din. Hvis du ikke er trygg i den ledige hånden evne, kan du også få et bilde av flammer forstørret til de dimensjonene du trenger ved å ta den til en kopi butikken.
2

Klipp ut malen. Skjær rundt utsiden av flammene.
3

Tape ned malen på bilen der du vil flammene være. Ved hjelp av malere tape, masker områdene rundt flammen. Legge ned avisen og fest den med tape til å dekke de områdene som du ikke ønsker maling for å komme videre. Fjern malen
4

Paint på den viktigste fargen på flammene;. Mursteinsrød ser veldig realistisk. Gi tid til å tørke og påfør andre strøk hvis nødvendig.
5

Air brush på aksent farger. Er flammer ikke ren rød, har de kanter og høydepunkter i farger som blått og oransje. En luft pensel vil bidra til å kontrollere malingen, men likevel få en lett spray maling som gir den en mer subtil, realistisk utseende. Plasser uthevingsfargene i bunnen, eller laveste delene av flammen, rundt kantene og i midten. Lette strøk vil gjøre disse høydepunktene blanding i.
6

Sett av tid til å tørke før du fjerner tapen og avis. Tillat opptil 24 timer for å tørke helt før du utsetter til elementer som regn eller direkte sollys.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91859.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars