Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan male et Hood på en 2007 Toyota Corolla

Hvis du eier en 2007 Toyota Corolla, må du kanskje male panseret for å dekke skader, enten fra chipping eller sola, eller du kan bestemme seg for å male det å gi bilen din et annet utseende. Maling kommer i typiske spray-malingspann og, avhengig av antall strøk du trenger, kan panseret ta opptil tre bokser med maling. I 2007 kom corollas i 11 forskjellige farger, alle av disse kan du finne eller matche i en maling eller auto deler butikken. Male Corolla hette kan være en relativt enkel gjør-det-selv-helg prosjekt. Du trenger
Painters tape
Sandpapir, 300 og 800 grit
Newspaper
Grease remover
Rag
en kan spraye auto primer
1 til 3 bokser spray billakk
en kan spraye auto klarlakk
Vis flere instruksjoner
en

Tape av eventuelle deler av Corolla som du ikke ønsker malt. Bruk avis å dekke lys, frontruter, griller og fendere. Malere tape kan brukes til å holde den sikker. Pass også på å tape av sidene og toppen av bilen i tilfelle maling spruter eller går utenfor det området du skal male.
2

Sand ned hette med sandpapir. Bruk 300 grit å fjerne gammel maling, og bytte til 800 grit for å glatte ned panseret. Ved hjelp av en fille med avfettingsmiddel, tørk kontinuerlig til alle sand og rusk har blitt tørket.
3

Spray på auto primer starter fra toppen midten av frontruten. Spray mot fronten av bilen. Strokes skal være lang og rask. Dette bidrar til å hindre drypper av malingen og hjelper det til å se mer blandet i. Påfør to strøk for jevn dekning.
4

Spray male bilen. Toyota Corolla i 2007 kom i 11 farger. Hvis du ikke finner nøyaktig den fargen, ta en chip til en maling butikken for å matche eller fortelle en butikkansatt fargen navn som referanse. Maling kan anvendes på samme måte som primeren, i lange slag fra toppen av frontglasset siden og ned mot fronten. Maling må 4:56 strøk for å se ferdige og uniform. Sett av tid til å tørke mellom hvert strøk.
5

Påfør klarlakk spray maling på samme måte som du sprayet grunning og maling. Lange, raske slag fungerer best for å eliminere drypper. Spray på tre til fire strøk, slik at tid mellom hvert strøk tørke.
6

Fjern malere tape og avis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91858.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars