Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Slik bruker du en Vacuum Gage for å sjekke en bilmotor

Det er mange funksjoner på en bil som kan overvåkes av motorens måleren panel. Oljetrykk, drivstoff nivå og selv ladesystemet er representert på dashbordet i de fleste biler. Ville det ikke vært fint hvis det var en måler spesielt designet for å utføre motordiagnostisering? Tenk deg å kunne se på dashbordet og identifisere slike problemer med motoren som en tett eksos eller en blåst toppakning. Dette er problemer som de fleste bileiere er tvunget til å ha diagnostisert av en profesjonell mekaniker. Men det er et mål som vil hjelpe deg å identifisere disse problemene: et vakuum sporvidde. Du trenger
Vakuummåler
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på et flatt hardt underlag. Sett bilen i "park" eller "nøytral" hvis det er en pinne skift. Sett på parkeringsbremsen og åpne panseret.
2

Finn en vakuum slange i motorrommet. Dette må være en enkel manifold kilde og ikke en manifold med kilden. I de fleste tilfeller vil dette være en direkte manifold kilde. Merk at i EFI (elektronisk bensininnsprøytning) utstyrt kjøretøy, er dette best oppnås ved utslagsstedet til kilden linje fra varmeapparatet system.
3

Sett måleren inn i slangen. Bruke T-fitting fra vakuummåleren kit, setter T inn i vakuum linjen ved å trekke linjen fra sin nippel på manifolden og plassere den på den ene brystvorten av T. Place de andre T brystvorte inn i vakuum port der du fjernet linjen. Den siste nippel T er koplet til slangen til manometeret.
4.

Start motoren. Med motoren i gang, overvåke vakuummåleren, gjøre notater på nålen atferd. Sammenligne denne oppførselen til diagrammet som følger med måleren. Måleren vil identifisere problemer som tette eksos, slitte ventiler og guider, utett manifolder og dårlig hode pakninger. Selv dårlig timing eller feilaktig oljeblanding i brenselet kan oppdages med en vakuummåler.
5

Gjør de nødvendige reparasjoner. Korriger oppdagede problemer og kjør motoren på nytt for å se måleren. Når alt er bra, kobler vakuummåler, installere bilens sugeslangen i manifolden er brystvorten og tett hette.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91745.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars