Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan Paint baklykter svart

Paint dine baklykter svart for å forbedre det visuelle utseendet på bilen din. Når du maler baklys, er det viktig å huske på at de ikke er malt for mørkt, da dette vil påvirke synligheten av bilen til møtende trafikk i løpet av natten. Du kan lage dine baklys tonet på en sikker måte ved hjelp av gjennomsiktig svart spraymaling. Det er bedre å fjerne baklykter fra bilen før maling slik at brekking materialet ikke spres på bilen, noe som vil skade selve billakk. Du trenger
Black missfarging maling
Screw driver
maskeringstape
Aviser
Alkohol eller såpe og vann
Paint tynnere eller neglelakkfjerner
Show More Instruksjoner
en

Fjern baklykter fra bilen rammen. Selv om du kan male halen lys mens festet, risikerer denne malingen nå andre deler av bilen. Skru den baklykter med en skrutrekker. Avhengig av type kjøretøy, kan det være mer enn én skrue som holder baklyktene på plass, inkludert noen faner som passer lyset tett på rammen. Påfør maskeringstape om fire til seks inches tykke hele rammen av baklys hvis du planlegger å spray male det mens festet til unngå å få maling på bilen.
2

Rengjør overflaten av baklys grundig med rensevæske eller såpe og vann. Plasser baklykter på en flat og jevn overflate mot en vegg og dekke veggen med aviser for å unngå å få maling på dem.
3

Rist svart missfarging sprayboks godt og begynne sprøyting jevnt fordelt over overflaten av lyset. Det finnes forskjellige sorte gjennomsiktige nyanser tilgjengelig, for eksempel Foliotec eller Nite Shade, som kan finnes på de fleste auto butikker. Noen hobby butikker også bære spray maling, slik som Testor og Model Master.
4

Spray malingen jevnt mens du holder en avstand på ca seks inches. Dette er viktig fordi hvis malingen er sprayet fra kort avstand, kan det dryppe og ødelegge baklys. Den første belegg må være svært tynn. Begynn sprøyting fra en ende av halen lys samtidig bevarer avstand på om lag seks inches og langsomt nå den andre siden. Spray forbi ender litt for å sikre at det dekker hjørnene på riktig måte.
5

Vent 20 til 30 minutter for å la malingen tørke og gjenta den samme prosessen 7:57 ganger avhengig av hvor mye strøk du vil. Jo mørkere du vil at lysene, jo flere strøk du trenger. Hvis baklyktene er fortsatt festet til bilen, kan du teste dem ut for å se hvordan de ser ut med den nye malingen når de er slått på.
6

La siste strøk tørke i 30 minutter og Påfør deretter et lag med klar lakk emalje for å beskytte farget maling. Lakken emalje er også tilgjengelig fra en auto-butikk. Det er best å kjøpe en emalje med ultrafiolett beskyttelse for å beskytte lakken mot solens stråler. Påfør ett eller to strøk jevnt og la det tørke i seks-sju timer og deretter erstatte baklyktene tilbake på bilen rammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91864.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars