Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Forskjellen mellom Seksverdig Chrome og Chromium

Til de som bare ønsker å lyse opp en gammel støtfanger, ville det virke som om det er så mange forskjellige typer forkromming som det finnes biler. Seksverdig chroming pleide å være ganske vanlig, men har stort sett blitt faset ut av bilindustrien for miljøhensyn. Chroming

chroming er en prosess der metall atomer er bundet til et substrat overflate (galvanisering), mens midt i et syrebad.
Chroming Process

Generelt er det tre lag i en standard krom jobb. Ufullkommenhet-fylling kobber er det første laget deponert, etterfulgt av nikkel og nesten gjennomsiktige krom.
Seksverdig chroming

seksverdig krom er et utvalg av krom som bærer en sterk positiv ionisk kostnad for lettere binding til en negativ substrat. Seksverdig krom etterlater en dyp, skinnende overflate, siden det kan brukes i et tykt lag uten skille.
Hex-chroming Ulemper

kreftfremkallende effektene av inhalert seksverdig krom ble gjort kjent av filmen Erin Brockovich. Hex krom sprer veldig lett inn i miljøet, og har vært i stor grad erstattet av bruk av mer miljøvennlig treverdig nikkel /forkromming.
Alternatives

Trivalent nikkel /krom går nesten like tett som seksverdig krom, og er nesten utvisket i utseende. Et annet alternativ er standard lyse forkromming, men mange foretrekker treverdig for sin dype glans.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91726.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars