Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Kule ting å sette på dashbordet i en bil

En bil dashbordet er nyttig ved at den skiller motoren fra kupeen, men noen ganger et dashbord mangler i personlighet. Du kan friske opp dashbordet og bilen ved å dekke dashbordet med kule og spennende gjenstander. Noen av dem kan være praktisk, andre kan være lunefull og bisarre, men de vil alle være kul. Nyttige ting

En liten klokke med en selvklebende tilbake stakk til midten av dashbordet er en veldig nyttig bil tilbehøret, spesielt hvis bilen din klokke er ødelagt eller ikke-eksisterende. Hvis du ikke har en koppholder, kan du epoxy ett på dashbordet også, og stikke en blyant og en liten pute av papir ved siden av. Alle disse tingene vil være nyttig på et tidspunkt i kjøringen din fremtid.
Cool ting

En dashbordet er et sted for deg å uttrykke deg selv med kule ting. Bare husk at din kule ting vil bli veldig varmt når du parkerer i solen, så ikke sette noe der ute som vil smelte. Også, ikke stable dem så høyt at de forstyrrer ditt syn, da dette er farlig og ulovlig. Vurdere disse kule ting for dashbordet: hjort gevir, 8 ball, stykke forsteinet tre, tørket blomst, merkelig formet rock, kongle, coaster fra Hard Rock Shanghai, liten modell bil som ser ut akkurat som bilen din, tørket blad, fant skoen på siden av veien, dessicated slange eller en liten fossil. Hvis du er religiøs, kan en liten plast Jesus og en medfølgende plast Mary være hensiktsmessig på dashbordet for å våke over deg mens du kjører.
Ekstremt kule ting

Disse inkluderer en Don Cherry bobble-head dukke, en kvittering fra Stallion bordell i Sparks, Nevada, en kule, en sølv paperweight som brukes til å tilhøre bestefaren din, seks eikenøtter fra undersiden en live eik i Biloxi, Mississippi, en forlatt fuglerede med tråder av piggtråd vevd inn i det, et glassøye, Thelonious Monk autograf og en ryggvirvler fra en ku.
de kuleste tingene Imaginable

trenger en veldig kul bil eller disse vil bare se pretensiøs. Et bilde av deg med Bob Dylan, en signert første utgaven av "On the Road", en del av romfergen, en gullklump og en åtte tommers diameter kråkebolle med pigger fortsatt festet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91879.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars