Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan male en Trans Am

Trans Am entusiaster ofte er ute etter å gjenopprette sin bil med maling laget for å matche den originale lakken på bilen. Som med en hvilken som helst bil, riktig å forberede Trans Am overflate og påføring av malingen er nøkkelen til enhver vellykket auto maling jobb. Ta deg god tid og har ikke spart på arbeidskraft eller materialer for å få maling jobb du ønsker for din bil. Du trenger
Sandpapir
Body filler
plast skrape
Clean kluter
Tack klut
jordledningen
Maskeringstape, papir, plast
Paint pistol
Air kompressor
Primer
Base maling
Klarlakk
Vis flere instruksjoner
en

Sand bilen, kveld ut ujevnheter og fjerne klarlakk eller glans på den gamle er ferdig. Grundig sand hele Trans Am i en sirkulær bevegelse, og starter med middels grus sandpapers og slutter med fine sandkorn å fjerne alle riper. Ikke bruk for mye press, spesielt med medium sandpapir, da dette kan føre til dypere riper som kan være vanskelig å fjerne.
2

Fyll alle huljern og hakk på overflaten med sparkel, formet til å passe med en skraper og litt høyere enn den omkringliggende flate. Tillate Fyllstoffmaterialene tørke og sand filler ned med fint sandpapir for å matche overflaten av kjøretøyet.
3

Tørk overflaten ren med rene kluter og gi den en siste tørk ned med tack klut. Masker alle områder på bilen du ikke ønsker malt med maskeringstape og papir eller plast. Ground chassiset til Trans Am til et jordet objekt på gulvet for å lade ut statisk elektrisitet som kan føre til støvpartikler å feste seg på overflaten.
4

Påfør primer i et tynt lag over overflaten av bilen med maling pistol festet til luftkompressoren. Bruk sakte, jevn og overlappende bevegelser med pistolen for en enda primer belegg og for å eliminere runs eller drypp. La primeren tørke helt per produsentens anvisninger og deretter inspisere overflaten. Slip ned noen drypp eller områder som er ujevne på overflaten. Tørk bilen med tack klut igjen og påfør et annet strøk. La det tørke helt før du fortsetter.
5

Påfør din base maling i et tynt lag over overflaten av bilen. Bruk sakte, jevn og overlappende bevegelser med pistolen for en enda belegg og for å eliminere runs eller drypp. La første strøk tørke helt per produsentens anvisninger og deretter inspisere overflaten. Slip ned noen drypp eller områder som er ujevne på overflaten. Tørk bilen med tack klut igjen og påfør ett strøk av base maling. Gjenta dette trinnet så mange ganger som nødvendig for de strøk du ønsker. La det tørke helt før du fortsetter.
6

Påfør en våt lag med klarlakk over overflaten av bilen. Bruk sakte, jevn og overlappende bevegelser med pistolen for en enda belegg og for å eliminere runs eller drypp. La første strøk tørke helt per produsentens anvisninger og deretter inspisere overflaten. Slip ned noen drypp eller områder som er ujevne på overflaten. Tørk bilen med tack klut igjen og påfør flere strøk med klarlakk som ønsket, slik at den klare strøk tørke og sliping lett mellom strøkene. Mange malere foretrekker mutiple klarlakk for førsteklasses finish beskyttelse. Din Trans Am er nå klar til å pusses opp som ønsket

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92117.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars