Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Slik tilpasser sentrum konsoller

Tilpasse en midtkonsollen kan forvandle bilen fra dagligdagse til personlig og reflekterende av dine personlige interesser. Mange bil og båt entusiaster liker å tilpasse midtkonsoller ved å sette i TV-skjermer som lar passasjerene å spille dataspill eller se filmer i løpet av turen. Andre bilentusiaster liker å flytte varme-og kjøleanlegg fra dashbordet til midtkonsollen for å gi mer plass til TV-skjermer eller lydsystemer. Tilpass midtkonsollen ved å bestemme hvilke funksjoner du ønsker i konsollen, hvilke materialer du bør bruke for å bygge den nye konsollen, og hva det helhetlige utseendet bør være etter endringene. Du trenger selg Electric hånd drill
Phillips skrutrekker
Fire to-fot med tre-fots stykker av papp
Hånd så
Fire to-fot med tre-fots stykker av Masonite
Carpenter blyant
Console tilbehør og skruer for montering
Barberblad
Fire to-fot med tre-fots stykker av vinyl (valgfritt)
Glassfiber belegg
Målebånd
Duct tape
Trelim
Vis flere instruksjoner
en

Fjern midtkonsollen ved å finne skruene som fester den på plass og bruke en drill eller skrutrekker for å løsne dem. Løft den opp og ut av bilen. Få et stykke papp og spore formen på gulvet mens du holder den vertikalt, og deretter klippe ut formen med et barberblad. Når du er ferdig å klippe ut formen for denne stykke papp, bør det være vertikalt i flukt med gulvet.
2

Skjær ut toppen design på et stykke papp for topprofilen visningen av konsollen. Pass på at kutt i papp profil for TV-er i riktig vinkel slik at skjermen vil bli plassert for visning. Det kan være lurt å prøve å passe TVer, og slå dem på bare for å se den vinkelen der de skal plasseres. Vurdere hvilke tilpasningsmuligheter du vil ha når du skjærer ut toppen design, for eksempel mobiltelefon holdere, Shifter eller nødbrems, og la det være plass tilsvarende.
3

Trace disposisjonen av gulvet og de beste profilene på et stykke Masonite eller annen glatt tre. Deretter plasserer papp profilen på siden av midtkonsollen på toppen og bruke en håndsag eller annen tre skjærende verktøy til å kutte figurene ut av Masonite. Du trenger to sider, en for høyre for konsollen og en for venstre. De bør begge være i flukt med gulvet. For ytterligere tilpasning, kan du bryte disse brikkene i vinyl eller dekke dem med glassfiber senere.
4

Sett de to stykker i bilen mellom fører og passasjersetet. Bruk et målebånd for å måle avstanden mellom høyre og venstre deler av Masonite deretter klippe strimler av tre for å markere horisontale skillelinjene mellom de to vertikale seksjoner. Disse strimler av tre er bare plassert for å gi deg en guide for toppen.
5

Ta en annen del av Masonite og legg den på toppen av de to vertikale bitene du har klippet. Bruk en linjal og barberblad for å skjære tynne linjer horisontalt i Masonite, slik at du kan bøye den til en jevn kurve. Skjær hull som passer til avstanden mellom tre stykker du tidligere har avskilt. Mål og klipp hull for shifter og nødbrems. Skjære hull for TV-skjermer, hvis det er aktuelt.
6

Påfør glassfiber til toppen og sidene lag. Du trenger ikke å gjøre dette hvis du brukte vinyl i stedet for Masonite. Nail the vinyl shift boot dekselet på undersiden av konsollen før du fester toppen og sidene. Tape av kantene av sidepanelene og anvende glassfiber til det øvre laget. Deretter fjerner det øverste laget, glassfiber siden stykker, erstatte den øverste stykke og lim den øverste til sidene.
7

installere noen ekstra tilpasning tilbehør, for eksempel mobiltelefon eller videospill kontrolleren skuffer, eller TV-skjermer. Forsiktig bore hull inn i konsollen og bruke skruer for å feste ekstra tilbehør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92030.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars