Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan male en Hood

Maleri bilens panser selv vil spare deg for penger og gi deg flere alternativer for tilpassing. Male panseret enten på bilen eller mens den er fjernet - bare gjøre det sistnevnte hvis du allerede er komfortabel å fjerne hetten. Kontroller at du har nok male for resten av bilen hvis det er alt kommer til å være i samme farge. Hetten blir noen ganger ødelagt raskere enn resten av bilen fordi det er på forsiden, så det må kanskje touch-ups oftere enn resten av bilen. Du trenger
600-grit våt /tørr sandpapir
Clean rag
Metal primer
Grunningsprodukt
Klarlakk
Auto maling
Vis flere instruksjoner

en

Rengjør hetten av all skitt, skitt og bugs med såpe og vann. Skyll og la vannet på panseret, deretter gni den med sandpapir i lange, vertikale streker. Dette vil ødelegge metallet litt slik den skal holde primer.
2

Spray primeren jevnt over panseret, og la det tørke i et par timer. Bruk sandpapir igjen (denne gangen uten vann) for å forberede primer for de neste trinnene.
3

Spray på grunning, deretter to strøk klarlakk. Vent 20 til 30 minutter mellom hvert strøk for å la dem tørke delvis. Ikke vent lenger som du kanskje trenger å bruke sandpapir igjen.
4

Påfør auto maling i sin spray applikator i selv, feiende bevegelser. Du vil gjøre flere lag, så beveger seg over panseret på en sikk-sakk bevegelse før du går tilbake til begynnelsen for neste strøk. Flere tynne strøk er mer effektive enn ett tykt lag.
5

Vent til malingen tørke, deretter bruker klarlakken igjen for å beskytte lakken og skape en glanset finish.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92071.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars