Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan lage en Rust Rod Paint Job

Opprette simulert rust på hot rod er ikke en komplisert prosess. Det er mest et spørsmål om lagdeling forskjellige farger av maling for å skape det endelige utseendet. Som de fleste biler har jern eller stål i sine rammer, er det mest overbevisende rust effekt simulert jernoksyd, som bruker et antall farger i den rød /oransje /brun familien. Før du begynner er det en god idé å ta en nærmere titt på ekte rust å se hvordan fargene fungerer sammen. Du trenger
Sandpapir
Primer
Sand
Paint
Paint brush
Vann sprayer
Papir håndklær
Vis flere instruksjoner

1

Sand områdene som skal malt for å sikre god vedheft. Typiske steder du kan finne rust på en bil er rundt hjulet brønner, i sprekker i dører og vinduer, på flatt underlag som panseret og andre steder hvor vann kan samle.
2

Paint et lag med primer på de slipte områder.
3

Dryss fin sand på primer mens det fortsatt er vått å bidra til å skape et korrodert tekstur. Du kan også bruke mer grov sand i sentrene av rustne områder for å gi mer variert tekstur.
4

La primeren tørke over natten permanent å binde sanden til bilen.

5

Bruk en pensel til å stipple mørk brun maling uregelmessig på rust områder. Tillate noen av sanden for å vise gjennom. La malingen tørke.
6

Stipple terracotta maling på den eksponerte sand, feathering det lett over den mørkebrune. Vær forsiktig for å unngå åpenbare penselstrøk. La malingen tørke.
7

Spray vann på rust områder, deretter lett stipple på blå-grå maling. La vannet føre dette laget for å kjøre og smøre. Dette laget bør være svært tynn: Bruk et papirhåndkle å klatt av overflødig. La malingen tørke.
8

Spray mer vann på rust områder og lett stipple på kjedelig oransje maling over terrakotta. Dette laget skal bare være i noen få områder som det aksenter rust. Igjen, klatt av det overskytende med et papirhåndkle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91929.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars