Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan lage HHO Rustfrie plater

HHO brenselceller får sitt navn fra den type gass de produserer. Vann, som består av hydrogen-og oksygen-atomer, er holdt sammen i en elektro-kjemisk binding. Ved å føre vannet gjennom en beholder fylt med elektrifisert plater av rustfritt stål, bryter spenningen vannmolekylet bindingen og omdanner vannet tilbake til hydrogen-og oksygen-gasser. Denne prosessen kalles hydrolyse. Plater av rustfritt stål benyttes for å starte reaksjonen, fordi de ikke oksiderer under hydrolysereaksjonen. Du trenger:
304 eller 316L klasse, 18-gauge rustfritt stål
Disk jeksel
Work benk
1-by-4 stykke furu eller hardtre
to rør klemmer, eller bar klemmer
Straight edge
Sharpie magi markør
Hardmetall borekronen
batteridrevet drill
Vis flere instruksjoner
en

Tegn en rekke jevnt størrelse rektangler på et ark med 304 eller 316L rustfritt stål. Platene må være dimensjonert slik at de vil passe inn i din brenselcelle kroppen. Disse platene er vanligvis mellom 2-by-4 inches og 4-by-4 tommer kvadrat. Alle platene bør være av samme størrelse.
2

Klem rustfri stålplate ned til en arbeidsbenk ved å plassere en 1-av-4 brettet over toppen av sjiktet og fastspenning av brettet ned til en arbeidsbenk. Plasser arket slik at en av dine kuttelinjer henger over kanten av arbeidsbenken med ca 1/4 tommers.
3

Bruke jeksel, kutte rustfritt stål i like store rektangler . Klipp langs de linjer trukket i trinn 1. Omplassere ark under styret som trengs for å kutte langs hver linje. Stålet er mye lettere å kutte hvis klamret seg til en arbeidsbenk.
4

Drill to hull i hver av platene. Plasser hullene i det samme punkt på hver plate. Boring av hull 1/2 cm fra toppen av platen, og en i samme avstand fra bunnen av platen, langs platens senterlinje. Du vil bruke disse hullene å bolte platene sammen når du gjør brenselcellen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91613.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars