Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Slik konverterer en 240SX LS1

For den gjennomsnittlige entusiast, er kostnaden den primære bekymring når du konverterer en 240SX LS1 for gate eller spor racing. En praktisk budsjett er nødvendig for å oppnå målet ditt til best mulig grad uten å tappe lommeboka. Grunnleggende konverteringer inkluderer stivere støtdempere, racing clutch og motorytelsen modifikasjoner. De som har mekanisk sikkerhet kan spare kostnadene for profesjonelle mekanikere og utstyre bilen med racing komponenter tilgjengelig på speed butikker eller selv online 240SX LS1 racing tilbehør nettsteder. De verktøy og utstyr nødvendig avhenge av den aktuelle konvertering. Du trenger
Jack står
gulv jack
Metric verktøy
Coil-over sjokk
Transmission jack
Gear avtrekker
Racing clutch og kaste ut peiling
Racing overskrifter
Sveising utstyr
Sveiseutstyr
Racing ytelse modul
Blow-off ventil kit
Vis flere instruksjoner
Suspension
en

Elevate bilen på bukker. Trekk av hjul og dekk og iscenesette dem i nærheten.
2

Løft de ytre ender av og bakaksel en om gangen med et gulv jack å komprimere den tilsvarende støtdemper.


3

Fjern aksjen sjokk og installere spiral-over racing sjokk ved hvert støt montering. Den forkortede skall tilfelle av coil-over stil stiver turen og forbedrer håndtering i gaten og spor racing.
4

Fjern aksjen sjokk og installere super-spjeld justerbare støtdempere på hvert støt montering. Som med coil-over støtdemperen, stiver den forkortede skall tilfelle av super-demper stil turen og forbedrer håndtering for gate og banekjøring.
Clutch
5

Koble skiftende sammenhengen og clutch-linkage arm fra girkasse. Plasser en overføring jack under overføring, og heve det bare nok til trygt unbolt overføringen fra motoren. Senk jekken og flytte overføring bort fra motoren for å få tilgang til clutch.
6

Fjern aksjen clutch og trykkplate, og lagre boltene. Fjern aksjen kaste ut lageret med et gir avtrekker.
7

Installer en racing clutch og kaste ut lageret. Reposisjonere overføring på motoren og stram boltene med momentnøkkel. Koble shifter og clutch sammenhengene.
Engine
8

Kople batterikablene fra batteriet. Fjern lager ytelse modulen.
9

Installer en racerteknikk modul for økt drivstoff /luft ratio og timing kurve, samt økt hestekrefter.
10

Fjern aksjen blow-off ventil på bensininnsprøytning. Installer en 240SX blow-off ventil kit for økt drivstoff levering og gassrespons når du går ut av hjørnene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91612.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars