Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Slik installerer en Rockwell Locker

En Rockwell Locker lar off-road kjøretøyer reise over groveste og mest uvennlig terreng. Skapene umiddelbart låse differensialen å distribuere like mengder kraft til parallelle hjul. Hvis hjulet blir sittende fast, skapene distribuere all kraften til det hjulet, slik at du kan reise over grove stier. Installasjonen er vanskelig og krever omfattende kunnskap om bil vedlikehold. For å installere skap, må du fjerne akselen. Du trenger
Engine heise
Marker
Papir
Sikringswire
Wrench
Drill
Sett med carrier sperringer
Momentflytting skiftenøkkel
Air kilde

Vis flere instruksjoner
en

Fest tredje medlem differensial til motoren heise og løft den etter at du fjerner akslene. Du må bruke vinsj eller en lignende enhet fordi det tredje medlemmet veier mer enn to tonn.
2

Merk hver cap på det tredje medlemmet. Tegn en rask skisse av mønsteret av tilbakeslag og kontakten, og dette er ringemønsteret som sirkler skaftet. Du trenger denne informasjonen når du skrur akselen.
3

Fjern bull-gear bolter i akselen. Trekk de to delene av Rockwell Locker fra hverandre, noe som burde bli lett. Bolt oksen utstyr mellom de to delene av skapet.
4

Drill et hull på hjørnet av huset området for å tillate bullhead å delta. Se i manualen for Rockwell Locker du har kjøpt for å sikre at du borer i den nøyaktige plasseringen.
5

Trykk de nye lagrene på plass, og satt differensialer på plass. Trekk til lagrene til en styrke av 175 pounds per fot, og deretter justere til 25 pounds per fot ved hjelp Momentflytting skiftenøkkel.
6

Match mønstrene på skapet med skissen du laget. Flytt uforsonlige fra garderoben, ved hjelp av et skott setting. De fundamentalistiske dråper fra utsiden av det tredje medlemmet. Bruk luft kilde for å flytte hardere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91625.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars