Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Slik Bygge en 4R100 Transmission

The 4R100 overføring er et solid og kraftig overføring foretrukket av off-road entusiaster på grunn av sin enkle vedlikehold og tilsynelatende uendelige oppgraderingsmuligheter. Hvis du har kommet i besittelse av en 4R100 overføring som er i behov av en gjenoppbygging før den starter sin off-road verv, kan det virke en skremmende oppgave. Men gjenoppbygge et 4R100 overføring er ikke så vanskelig som det kan virke, og kan foretas av enhver ambisiøs hjem mekaniker. Du trenger
Stikknøkkel satt
Jack står
Allen fastnøkkel
Transmission gjenoppbygge kit
liten håndholdt slipemaskin
Vis flere instruksjoner
1

unbolt alle festeboltene på ytterkantene av overføring og trekk bjelle boliger fra hverandre med pinion stenger, som er de små sylindriske metallstenger gruppert i sett på tre og montert på innsiden av veggen.

2

Finn de bakre pinjongtannhjulene (tannhjul eller cogs plassert på den nedre bakre del av hver av de tre kontroll armene: nedre, øvre og girskift) og skyv den nye bakre giret fra gjenoppbyggingen kit inn i sporet på hver. Bruk Allen fastnøkkel til å skru ned justeringsskruene, som er de små skruene som ligger i midten av hver pinjong, for å holde dem på plass.
3

Trekk de to lange metall aksler strekker seg gjennom overføring (også kjent som spindel aksler) ut for å inspisere dem og bruke en jeksel å finpusse uten hakk eller riper ut av skaftet og erstatte boliger foringene (den runde gummi skyve på plass mellom spindelakselen og bolig paring flater ).
4

Plasser pakning mellom de to delene av bell bolig, kompis de to delene sammen igjen og installere festeboltene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91687.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars