Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Informasjon om Honda Civic Type R

The Civic er en av Hondas flere bildeler modell linjer. "Type R" etiketten er en navnekonvensjon brukes av selskapet for å utpeke en bestemt modell linje med høy ytelse utgave --- spesifikasjoner som vekt, motor og suspensjon påvirker modellens ytelse har gjennomgått ekstrautstyr for konkurranseforhold. Civic Type R er "racerbil" utgave av linjen, generelt klassifisert som en kompakt eller liten familie modell. Honda gjør fire versjoner basert på chassis type. EK9 Chassis

Først introdusert i 1997 og distribueres bare i Japan, var de EK9 Chassis den første Civic-modellen oppgradert av Honda til Type R status. Store modifikasjoner inkludert redusert vekt, økt chassis stivhet, mer stabil suspensjon og en blokkeringsfrie bremser vurdert utelukkende for sportsbiler. Denne første generasjon av Civic Type R har hatt en 1,6-liters racing motor og en fem-trinns manuell girkasse. Civic EK9 chassis har en hatchback kroppen stil, med navnebror bak topp-hengslet tredje dør.
EP3 Chassis

Honda først utgitt den andre generasjonen av Civic Type Rs , faktisk produsert i England, i Storbritannia i 2001, og først og fremst markedsført den i Europa. Som den forrige modellen, har EP3 en hatchback kroppen stil og fikk også ytterligere forbedringer i vekt, understell, fjæring og bremser. Denne modellen har en betydelig bedre to-liters racing motor og en sekstrinns manuell girkasse, men. Den EP3 Civic Type R kan gå 0-60 miles per hour (mph) i ca 6,5 ​​sekunder.
FD2 Chassis

FD2 Chassis er tredje og nåværende generasjon av Civic Type R tallet. I motsetning til sine forgjengere, er denne modellen en firedørs sedan. Den bruker de samme grunnleggende racing motortype som EP3 og samme sekstrinns manuell girkasse. Men Honda har gjennomført noen endringer for å gjøre motoren mer kraftfull og i stand til 225 hestekrefter --- den EP3 motor oppnådde bare 200 hestekrefter. Den FD2 er også kjent som "japanske versjonen" av denne siste utgaven av Civic Type R, som Honda primært markedsfører det i Japan, den japanske utgivelsen skjedde i 2007
fn2 Chassis
<. br>

samtidig modell av FD2 ble kjent som "European version" på grunn av Hondas markedsføring i Europa. Denne modellen har vanlig kombi kroppen stil av Civic Type Rs. Ved siden av chassiset, visse interne strukturer også avvike fra det japanske versjonen. Bakhjulsoppheng, for eksempel, bruker en mindre kompleks konfigurasjon, som har blitt et mål for kritikk fra racing eksperter og bil magasiner. Motoren sammenligner også ufordelaktig med FD2, da det gir bare 197 hestekrefter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92044.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars