Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan lage klistremerker for en Racecar

Racerbil klistremerker som er laget godt kan sette din Racecar bortsett fra alle de andre bilene på løpet. Selv om det er fint å ha den raskeste racerbil og den vinnende Racecar, er det også fint å ha den flotteste racerbil på stripe. Racerbil klistremerker kan bestå av et individuelt nummer og firmalogo sponsor klistremerker til en full-body Racecar wrap. Mange ganger en kombinasjon av både en tilpasset Racecar wrap med tilpassede racecar klistremerker for annonsører gir de beste resultatene. Du trenger
Racerbil
tegneblokk
Digitalkamera
Digital redigering programvare
Vis flere instruksjoner
en

Velg de delene av racerbil som vil bli dekket i klistremerker eller Racecar wrap. Det er vikle kits, full wraps og semi wraps å vurdere. Bestemme hvor mye av den bilen du ønsker innpakket eller stickered.
2

Photograph din Racecar å planlegge klistremerker for det. Ta et bilde av den siden av racerbil med kameralinsen ca 2,5 meter fra bakken - en rett, en-side skudd. Gjenta på den andre siden og baksiden og forsiden av Racecar.
3

Tegn racecar kroppen utsikt fra bildene i en skisse pad hvis du er grafisk tilbøyelig, eller skanne bildene inn en digital redigering program.
4

Eksperimenter med forskjellige farger, design, mønstre og plasseringer for annonsørenes logoer ved hjelp av enten Racecar skisse eller racecar bilder i digital redigering program.
5

Velg et selskap til å produsere tilpassede racecar klistremerker eller Racecar wrap, eller begge deler, som vil være nødvendig for å fullføre utseendet for Racecar å gjøre den klar for løp.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91800.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars