Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan Suede Paint en Rat Rod

The strukturert utseende av tradisjonell karosserier primer har jobbet seg inn i hot rod entusiast estetisk. Tilbake i gamle dager, ville utbyggere og entusiaster prime likene av sine egne biler, og de ville gjerne holde utkikk på den måten mens de spart opp penger for en søt maling jobb. Dette har blitt så vanlig med årene, at matte "semsket" overflate har blitt en ønskelig egenskap i tilpasset maling jobber. Du trenger
Automotive kroppen eller deler
Tonet primer
Spray messe
Spray pistol
Air kompressor
maske eller respirator
Vis mer Instruksjoner

en

Bestemme ønsket farge kan være tøff, så du er begrenset til en mer dempet fargepalett på grunn av den grå fargen base av automotive primer. Mange utbyggere foretrekker utseendet av de tradisjonelle grå eller sort high-build primere, mens andre vil ønske å farge den grå primer til en myk, nesten pastell skyggen av sin favorittfarge.
2

Fjern alle krom og andre materialer, og sand de delene som du har tenkt å male. Sett opp et rent område å sprøyte. Pass på at du er i et godt ventilert område og har riktig åndedrettsvern. Påfør første strøk og la det tørke helt - dette vanligvis tar ca 10 til 15 minutter. Når den forrige strøk er tørt, påfør neste strøk. Høy bygge primer er ganske tilgivende, men du vil ønske å bruke minst tre stødige strøk for å dekke opp eventuelle grader eller feil på overflaten.
3

La primeren tørke over natten. Noen utbyggere ønsker å legge til en klarlakk for å beskytte finish, men som kan ta unna tekstur og følelsen av det endelige utseendet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92087.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars