Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan bli mer dreiemoment

moment kan defineres som den kraft i et punkt på kanten av en sirkel i retning av rotasjonen multiplisert med radiusen av sirkelen. Dette er en matematisk analyse og fysikk konsept. I biler, er sirkelen rattet i bilen. Dreiemoment definerer kronglete kraft av hjulene og produserer "push i ryggen følelsen" under hard akselerasjon. Høyt dreiemoment er et must for tauing kjøretøy, for eksempel lastebiler. Instruksjoner
en

Tune opp motoren på bilen din. Motoren er den viktigste faktoren for å bestemme dreiemomentet av en bil. Når du skifter motor kan koste mye penger, kan du fortsatt gjøre noen endringer for å øke dreiemomentet. Vær spesielt oppmerksom på hvordan gass og luft kommer inn i motoren. Den kraftigste del av utstyret for å øke ytelsen til motoren din er en turbolader, noe som øker lufttetthet inn i motoren (legge mer dreiemoment og hestekrefter).
2

Tune eksosanlegget. En high-flow eksos-systemet, for eksempel en Magnaflow eksos Kit, vil øke dreiemomentet ved å hjelpe motoren utvise eksosen.
3

Endre din overføring. Ifølge Car-Videos.com, 15 til 25 prosent av motorens effekt og dreiemoment aldri gjøre det til hjulene på grunn av tap i andre deler av bilens drivverk, først og fremst i overføringen. Følgelig kan endre overføring i bilen gi bedre dreiemoment effektivitet. Plukk girkasser med lav bunn gears siden de har høyere girutveksling og bedre dreiemoment effektivitet. Hvis du ikke kan endre overføring og trenger bilen til å trekke noe tungt, bør du vite at det høyeste dreiemoment oppnås alltid i den første sendingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91953.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars