Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

De Oppgraderinger til Ford Focus

The Ford Focus er en kompakt bil produsert av Ford siden 2000. Oppføringen nivå Ford Focus starter på rundt $ 16 000 (per desember 2010) og omfatter kun grunnleggende funksjoner. Imidlertid kan kjøperne velge en rekke oppgraderinger for å tilpasse Focus. Utvendig

Ford tilbyr en rekke oppgraderinger for eksteriør, inkludert splash vakter for å hjelpe avlede søle, snø og is bort fra de lavere kroppen paneler. Andre utvendige oppgraderinger er tåkelys montert i støtfangeren foran, sidevinduene deflektorer - som holder snø og regn ute samtidig som den lar i frisk luft -. Og en hette deflektor som beskytter forkanten av panseret

Interiør

Interiør oppgraderinger er også tilgjengelig, for eksempel opplyste dør plater som avgir en hvit glød hver gang døren åpnes og stave ut bilens navn på den nederste kanten av dørkarmen. Andre innvendige oppgraderinger inkluderer vinyl gulv matter, en cargo net for bagasjerommet, aske og mynt samlere, myke last arrangører, og last området matter.
Electronics

Ford har en indre lys kit som avgir en av sju farger og gjør hele interiøret glød. En annen elektronisk oppgradering er fjernstart system. Dette gjør det mulig for eieren å starte bilen for å varme den opp eller kjøle den ned før innreise det. Andre elektroniske oppgraderinger inkluderer et kjøretøy sikkerhetssystem og en nøkkelfri oppføring tastatur.
Utseende

Kjøpere kan velge oppgraderinger for å forbedre bilens utseende. Ford tilbyr to forskjellige typer striper på utsiden av Focus. Den ene er en sports-stripe, som involverer en enkelt stripe langs lengden av kjøretøyet og mellom sort eller sølv. Den andre er en stripe kit som lar deg tilpasse striper på utsiden av kjøretøyet. Den siste opptreden oppgraderingen er en krom eksos spissen som glipper over enden av eksosrøret og legger en følelse av stil til baksiden av kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92049.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars