Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan Gjøre om Clear Coat på din bil

Den moderne to-trinns maleri prosessen innebærer en farge coat etterfulgt av en klarlakk. Dette er teoretisk en god måte å gjøre en holdbar finish på bilen. Problemet med prosessen er at det ferdige produkt er utsatt for svikt. Klarlakk tendens til å skrelle bort fra fargen pelsen, og etterlater en kjedelig flekk av maling omgitt av et sviende utslett av peeling klarlakk. Du trenger ikke å fullstendig male bilen hvis dette skjer. Du kan ganske enkelt overmaling det berørte området eller hele bilen. Det er ditt valg. Du trenger
Sandpapir
Vann og vaskemiddel
Olje og fett remover
maskeringstape
Masking papir
barberblad
Air kompressor
Clean filler
Gummihansker
Tack klær
Beskyttende maske
Paint dress
Spray pistol
Klarlakk
Vis flere instruksjoner
en

forberede overflaten. Sand hele bilen eller bare det berørte området med 600 sandpapir. Dette vil skape en skikkelig overflate for klarlakk å følge. Når slipingen er ferdig, vaskes bilen med en fett skjæring såpe. En oppvaskmiddel fungerer best å kutte fett eller olje som kan være på overflaten. Oljen fra et fingeravtrykk vil ødelegge en maling jobb.
2

Dekk dekk, vinduer og alt som du ikke ønsker malt med papir. Bruk maskeringstape for å henge papir og feste den på plass. Komme inn i trange hjørner med et verktøy kniv. Hold tape kantene presset veldig stramt for å hindre den klare siver bak papiret.
3

avfettes bilen. Når bilen er tørr, tørke overflaten ned med en voks og fett remover og et mykt håndkle. Det er anbefalt av noen av de bedre malere til å gjenta dette trinnet minst to ganger og noen sier å gjøre det tre ganger. Det er svært viktig å forsikre det er ingen spor av olje eller fett på overflaten før maling.
4

Trekk inn i spray messe. Med bilen plassert i sentrum av standen, feste en jording - dette kan være noe så enkelt som en jumper-kabel - til bilens chassis og til gulvet av malingen messe. Jording vil fjerne statisk elektrisitet generert av maleriet prosessen og hindre at støv og overspray fra stikker til bilen din. Til slutt, før sprøyting maling, satt på et par gummihansker (uten pulver hvis du bruker en medisinsk type hansker) og gå over hele bilen med en tack klut. Dette er en klebrig stoff som fjerner alle spor av støv og forurensing fra bilen din. Hanskene vil hindre deg fra å få olje fra hendene på det klargjorte overflaten.
5

Påfør klarlakk. Bland klar til produsentens anbefalinger og bruke den topp til bunn, noe som gjør lange jevne tak og sørge for å overlappe hver passering med 50 prosent. Dette vil hindre streaking. La første strøk tack opp eller tørke den anbefalte tiden (vanligvis 10 til 15 minutter) og påfør andre strøk på samme måte. Et typisk bruksområde vil kreve tre strøk med klar med siste strøk blir brukt litt tyngre. Pass på å ikke bruke den så tung at du får et løp. Dette er den vanskeligste del av prosessen. Dersom en kjører ikke utvikler, kan det være våt-slipes ut når det er tørt. La siste strøk tørke og følge produsentens anbefalinger for rasping og polering malingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91805.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars