Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan Tune en Mercedes CLK 320

Tuning din Mercedes Benz CLK 320 å produsere mer hestekrefter og oppnå bedre gass kjørelengde kan gjøres på tre viktige måter. Selv om hver oppgradering kan gjøres uavhengig av hverandre, vil utføre alle tre på en gang maksimere effekten av din tune-up. Du kan installere en ettermarkedet eksos, noe som vil forbedre flyten av forbrent luft ut av motoren. Deretter kan du installere en ettermarkedet kald luft inntak systemet som vil øke tilførselen av kald luft inn i motoren i forhold til fabrikken air-boksen. Som en siste finishen, kan du legge til en ny ECU for å optimalisere de forbedrede luft-til-drivstoff forholdstall som eksos og inntak kan opprette. Instruksjoner
en

Bytt fabrikken eksosanlegg på CLK 320 med en ettermarkedet ytelse eksos eller en tilpasset ytelse eksos. Disse enhetene vil tilby bedre flyt av forbrent luft ut av motoren, og kan direkte forbedre hestekrefter. Ved å opprette en mindre restriktiv eksos, er du øker kapasiteten for mer luft for å bli trukket inn i motoren.
2

Installer en ettermarkedet kald luft inntak systemet for å erstatte fabrikken utstyrt, plast luft boksen og luftfilter. En kald luft inntak eksponerer luftfilteret direkte til det omgivende miljø, slik at det å trekke inn kaldere luft som bilen beveger seg frem og erstatter luften i luft-boksen, som er tilbøyelige til å "suge varme", som betyr luften boksen er kontinuerlig fylt med varmere luft på grunn av motorens driftstemperatur.
3

Sett på fabrikken utstyrt ECU eller ECU, med en ettermarkedet enhet som er utformet for å arbeide med en forestilling eksos og kald luft inntak. Med tillegg av kald luft inntak og eksos, vil fabrikken ECU være å gjøre stadige justeringer for å imøtekomme endringer i luftstrømmen. Skifte fabrikken ECU med en ettermarkedet enhet vil i hovedsak gi CLK en tilpasset drivstoff kartet for motoren som optimaliserer den nye luftinntak og eksos forholdstall, som gir den beste og mest effektive drivstoff utbetaling til kompliment de to andre oppgraderinger.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92116.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars