Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan utforme en Automotive Engine

The forbrenningsmotor har revolusjonert transport helt siden introduksjonen på 1800-tallet. Selv om bilmotor har utviklet seg over det siste århundret, har motoren fortsatt den samme generelle design. De fleste bilmotorer kjøres ved hjelp bensin i forbrenningen. Alle motorer har en design som passer til flere sylindre som tar i bensin, brenne den, og fjerne avfallsstoffer. Å designe en bilmotor, følger disse grunnleggende retningslinjene. Instruksjoner
en

Beregn antall sylindere du ønsker for motoren. Dette bestemmer størrelsen på motoren. Hold kvalitet fremfor kvantitet i tankene, som en turboladet sylinder kan utkonkurrere to sylindere.
2

Bestem plassering av sylindrene i motoren. En bilmotor har fire design basert på plasseringen av sylindrene. Det er V-formet, skråstilt, horisontal, og inline design for bilmotorer. Den V-formede motor er en vanlig konstruksjon som har to rader av sylindre plassert i en vinkel for å danne en bokstaven V.
3

Plass kjølesystemet rundt hver sylinder. Biler krever kjøling systemer slik at motoren ikke overopphetes. Væsken fra kjølevæske hjelpe overfører varme fra motoren.
4

Craft forbrenningskammeret i hver sylinder. Brennkammeret kan komme i tre former: wedge, pannekake, og halvkuleformet. Kammeret er også designet for å enten skyve bensin rett eller komprimere bensin i en virvlende retning.
5

Koble sylinder lommer med inntak manifold, en kupé på toppen av hver sylinder. Fordeleren kombinerer bensin fra bensintanken med luften utenfor.
6

Installer en tenning system i forbrenningskammeret. Tenningssystemet må være koblet til bilbatteriet, som ligger på motsatt side av kjølesystemet. Tenningssystemet hjelper tenne luft /drivstoffblandingen som kommer inn i sylinderen fra manifolden.
7

Koble eksos ventiler nær en eksos akselen. Dette eksos akselen vil distribuere avgassene ut av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91997.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars