Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Custom designe en bil

De tre grunnleggende utseende elementer i en tilpasset bil designen er holdning, maling /grafikk og hjul /dekk kombinasjon. Hver av disse må vurderes nøye ved utforming slik at en samlet tema eller tone kan oppnås. Å legge de nyeste trick deler er ofte ikke nok. Velge Hjul og dekk

Begynn med hjul og dekk. Større hjul og dekk vil ha en innvirkning på den samlede kjørehøyde og må velges før det kan fastslås hvor mye, om noen, å senke bilen. Nøkkelen er å fylle hjulet vel så mye som mulig. Det er noen mekaniske begrensninger som skal overholdes. Unibody konstruksjon av biler i dag hindrer bruk av kar (overdimensjonerte erstatning hjulet brønner) for å få mer plass til oversize dekk. En tomme eller to ekstra bredde er alle de ekstra plass du har, og sørg for at du bruker fabrikken offset.

En full restaurering utforming må bruke originale størrelser av dekk og fabrikken hjul. Imidlertid består en tilpasset design ofte av ettermarkedet hjul og forskjellige diameter dekk. Enkelt sagt, har en lav-rider én type av hjulet, har en varm stang annen og en gate maskin har en annen. TireRack.com har et hjul og dekk velgeren som lar deg se hvordan hjul og dekk ser på bilen din (se "Ressurser").
Stance

Etter du har valgt hjul og dekk som passer inn med temaet /tone av designen, kan du bestemme hvor mye du skal senke. Akkurat som med felger og dekk, er mengden av kjørehøyde reduksjon i stor grad bestemt av den generelle temaet for bil. En lav-rytteren er vanligvis senkes med luft suspensjoner for maksimalt tillatte slipp. Men hot rods og street maskiner er senket med fjærer for å oppnå et bestemt utseende. Her er der personlige smak kommer inn

Eibach er en vel ansett produsent av senke fjærer og har programmer for omtrent hvilken som helst bil. Den Eibach Proline Kit kommer med fjærer som senker bilen litt og beholde nesten fabrikken ri kvalitet. Hvis du trenger en mer aggressiv drop, kan de Sportline Kits senke så mye som to inches.

TireRack.com har også en suspensjon velgeren som lar deg se hvordan bilen vil se på ulike ride høyder, med ulike dekkdimensjoner.

Grafikk og Paint

Amatør maling jobber og dårlig gjennomtenkt grafikk kan ødelegge et design. Ta deg god tid her for å velge grafisk eller maling ordningen som passer det generelle temaet og bildet du ønsker å projisere. Dette kan være en enkel som stripe kits eller så komplisert som en tilpasset veggmaleri.

Flere grafikk butikker er tilgjengelig på nettet som kan kutte design. Houseofkolor.com, for eksempel, har en fin design program som lar deg se hva bilen vil se ut med forskjellige maling og grafikk (se "Ressurser").

Tilpasset maling arbeid, spørre på bilen viser og gruppesamlinger for å finne en butikk eller artist i ditt område som gjør arbeid av høy kvalitet. Vær forberedt, kan en kvalitet tilpasset maling jobb koste tusenvis. Stor kjede kollisjon reparasjon sentre vil sannsynligvis ikke passe regningen her, med mindre du vil ha en grunnleggende mal etter en base for grafikk. Selv da må du bruke mye tid detaljering og utjevning for å få ferdig akkurat.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91683.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars