Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan spraymaling en bil ved hjelp av Rustoleum Maling

Mens male en bil med den konvensjonelle metoden med sprøyte og en spray messe resultater i et kjempefint maling jobb, er det også dyrt, tidkrevende og tar betydelig dyktighet og erfaring til få gode resultater. Rustoleum gjør en veldig holdbar spray maling som kommer i en boks, og som kan sprayes på en bil for en anstendig finish. Hvis du tar deg god tid og er svært metodisk, kan du få gode resultater for en brøkdel av kostnaden for en profesjonell maling jobb. Du trenger:
maskeringstape
Mineral ånder
Rustoleum spray primer
Rustoleum spraymaling
220-grit til 1400-sandpapir
High-speed buffer
Rubbing compound
Machine glasur eller poleringsmiddel
Wax
Vis flere instruksjoner
en

fjerne så mye av bilens eksteriør trim som mulig. Dette vil resultere i mindre taping av og et bedre utseende for det ferdige maling jobb. Fjern elementer som støtfangere, griller og frontlykter.
2

Undersøk kroppen nøye for dings og bulker. Bare om noen brukte bilen kommer til å ha noen dings, uansett hvor rett kroppen er. Bruk en hvit blyant eller noe lignende og sirkel alle dings og bulker.
3

For større bulker, bruk en hånd dolly å jobbe metallet bakfra å gjenopprette form av metall . Hvis det er alvorlig karosseri nødvendig, kan det være lurt å ha en profesjonell butikk fikse det før maling, siden karosseriet krever spesialverktøy og kunnskap.
4

Bruk en guide frakk og en pussekloss for å finne lav og forhøyninger i karosseriet. Spray på et tynt lag med primer og deretter sand med en pussekloss, som da vil vise feil i metall. Fyll små bulker med Bondo, sliping av Bondo når den har tørket med 220-korning og deretter 400-sandpapir.
5

Fyll eventuelle små porer eller dings med plass kitt, sliping med 220-korning og deretter 400-sandpapir.
6

Bruk maskeringstape og avis, tape av vinduene og noen trim som ikke har blitt fjernet og at du ikke ønsker å bli malt.
7

Rengjør hele bilen veldig godt med white spirit. Dette er et svært viktig skritt, og det er nødvendig å fjerne overflødig olje fra overflaten av bilen før maling begynner.
8

Påfør en liten skur av primer til bilen, arbeider på ett panel om en tid. La primeren tørke og deretter spraye på tre eller fire strøk med Rustoleum primer. Spray frem og tilbake i myke bevegelser seks til ti tommer fra overflaten og ikke påføre malingen så tungt at det kjører eller sags. Å få riktig dekning vil ta litt eksperimentering. Wet-sand primer med 220-korning og deretter 400-sandpapir mellom strøkene.
9

Spray på en liten skur av fargen pelsen. La det tørke og deretter bruke 3-4 strøk. Rustoleum tar langt lengre tid å tørke mellom hvert strøk enn standard spray kan male, vanligvis minst et par timer til over natten. Wet-sand hvert strøk med 220-korning og deretter 400-sandpapir
10

Etter at siste strøk er tørt, vått-sand den endelige maling med 600-grit, 800-grit, 1200. - grus og endelig 1400-sandpapir. Hva du pusse bort er den appelsinskall, som er strukturert overflate av unsanded maling. Jo mindre appelsinskall, jo bedre.
11

La malingen tørke over natten, og deretter polere den med en high-speed buffer og rubbing compound.
12

Endre pad i buffer og deretter bruke en maskin glasur av poleringsmiddel på hele overflaten av kjøretøyet. Prøv å ikke buff skarpe kanter for hardt med bufferen, som det vil fjerne malingen. Fokuser i stedet på de flate områdene av kroppen.
13

Gi lakken en uke eller så herde fullt, og deretter voks det med en finish av høy kvalitet voks, ved hjelp av high-speed buffer.
14

Monter noe trim som ble fjernet. For et enda bedre utseende, male noen trim deler som er falmet før de blir satt på bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91707.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars