Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan Blackout Tail Lights

Hvert år blir tusenvis av biler produsert i samme merke, modell og farge. Endre utseendet på bilen din er en fin måte å skille seg ut blant mengden. Flere bileiere velger å legge farge til sine baklys som en måte å mørklegge lys, og skaper en mørk og mystisk utseende. Dette kan oppnås på kort tid ved hjelp av en boks med spray-on skjær. Du trenger
skrutrekker
220-sandpapir
Tint spray
Newspaper
Ansiktsmaske
Vindu renere
Myk klut
Vis flere instruksjoner

en

Fjern halen lys fra bilen ved hjelp av skrutrekkeren. Det er veldig viktig at du ikke spraye fargetone på halen lys når det er på bilen.
2

forsiktig sand overflaten av baklys. Dette vil grovt området, og skaper en bedre overflate for fargetone til følge.
3

Spray lyset med vindu renere og forsiktig skrubbe området med en myk klut. Omgå baklys for å fjerne støv og smuss.
4

Place halen lys på toppen av avisen på et flatt underlag og satt på ansiktsmaske. Spray maling avgir skadelige gasser, så vær ekstremt forsiktig når du arbeider med disse typer spray.
5

Hold fargetone 6-til-8-inches fra overflaten av baklys, og spray en jevnt lag over hele lys. Unngå å holde spray på ett sted, da dette kan føre til løper og oppbygging av fargetone. Tillate fargetone tørke før du påfører et ekstra strøk.
6

Påfør så mange strøk som du trenger til du kommer til ønsket black-out nivå. Tillate fargetone til fullt tørke mellom hver påføring. Fest halen lyset tilbake på bilen når spray fargetone er tørr.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91850.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars