Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan gjør jeg min '91 Camaro raskere?

The 1991 Camaro mangler bare litt i hastigheten avdelingen i forhold til sine kolleger gjort i andre år. Men det den mangler i fart og kraft, gjør den opp for med stil. The '91 Camaro er en nydelig bil, og det er flere kostnadseffektive måter å gjøre '91 Camaro gå raskere. Disse varierer fra små oppgraderinger til større endringer som kan kreve hjelp fra en mekaniker. Du trenger
Høy oktan BBC Sport luftfilter
Motor olje
Replacement oljefilter
nye dekk
Aftermarket eksos kit
Vis flere instruksjoner

en

Kjør høyoktan bensin i din Camaro å drastisk øke bilens ytelse. Mens dette drivstoffet koster en god del mer enn vanlig drivstoff, gjør den opp for forskjellen med ren kraft din motor vil få.
2

Installer en ettermarkedet sport luftfilter i din Camaro. Mange strømproblemer stammer rett og slett fra en mangel på luft inntak.
3

Skift olje i Camaro. Å ha gamle, skitne oljen kan føre til at bilen til å kjøre på uønskede temperaturer, og dermed forårsaker at motoren mister makt. Husk å skifte olje filter også, da dette kan være en av de viktigste årsakene til dårlig kjøling.
4

Bytt ut lager dekk med konkurransedyktige ettermarkedet dekk. Mange ganger, er strømproblemer forveksles med trekkraft problemer, og uten god trekkraft, kan god akselerasjon ikke forekomme.
5

Installer en ettermarkedet eksosanlegg på Camaro. Dette vil ikke bare gi bilen din en flott lyd, det kan forbedre dreiemoment, spesielt på den lave enden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91959.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars