Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Race Car Fakta

Bil racing kommer i en rekke forskjellige typer --- men hver fokuserer på spesialkonstruerte racerbiler konkurrerer mot hverandre under forskjellige scenarioer. Bil racing har eksistert siden 1895 og har blitt en av de mest populære idrettene i verden. Ferrari

Produsert i Maranello, Italia er --- Ferrari en av de mest populære racing biler i eksistens. Scuderia Ferrari-teamet er en populær deltaker i Formula One world. I 1993 kjørte tysk rallyfører Michael Schumacher i Ferrari 412T --- vinne en Formula One Championship --- gjør Ferrari en av de mest suksessrike merkevarer i racing.

Selskapet bygde også biler for andre billøp hendelser, som for eksempel A1 Grand Prix-serien, 2008-2009. De har også produsert 599 GTB Fiorano og F430 GT drevet på GT racing-serien i løpet av andre Grand Prix.
Porsche

Mange vellykkede racerbiler ha blitt bygget av Porsche . Det produseres den legendariske Porsche 917 som vant to påfølgende mesterskap på Le Mans i 1970 og 1971. Porsche 917 vant også Racing Series World Championship, tiltrekke 8 ut av 10 mesterskap.
Racing Type Popularitet

Formula One race er regnet som den høyeste form for billøp sanksjonert av Federation Internationale de l'Automobile. I 2006-sesongen, var topphastighet på Formel 1 biler litt over 300 km /t. Innenfor den amerikansk --- NASCAR-løp, som Sprint Cup Series og Daytona 5000, er de mest populære typer løp.
NASCAR Racing Cars

Racing biler som brukes i NASCAR racing har en makt topp på rundt 830 BHP på 9000 RPM, med et maksimalt dreiemoment på 520 pounds per fot. De er strengt begrenset med hensyn til tillatte deler, materialer, dimensjoner, komponent minimum vekter, og andre deler. NASCAR-løp er vanligvis 300 til 500 miles i lengde og utforming livet av en motor for bilene områder opp til 800 miles.
Formula One Racing Cars

Biler brukt i Formula One racing er singel-sete syklistene, vanligvis med 2.4L tilpassede v8s. Er tenning og drivstoff systemer kontrollert av en systematisk, datastyrt digital motor-styringssystem.
P Med en minimumsvekt på 95 kilo, disse bilene produsere en toppeffekt på rundt 755 BHP på mer enn 19 000 RPM og et maksimalt dreiemoment av 214 pounds per fot. Hver Formula One racing bil har mye færre restriksjoner i forhold til NASCAR.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91818.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars