Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Air Sjokk Spesifikasjoner

Air sjokk er et alternativ til metall fjærer på biler. Fjæringssystemer utfører to funksjoner: demping hjulet kompresjon og retur hjulet til veien. I tradisjonelle systemer, håndterer en støtdemper demping og en fjærhåndtakene returhandling eller "rebound" etter at hjulet absorberer et brak. Trykksatte systemer

Snarere enn å bruke et metall spiralfjær, noen biler bruker luftfjæring eller "luft sjokk." Luften sjokkene er et reservoar av luft, satt under trykk med en luftkompressor. Luftkompressorer er vanligvis kjøres fra bilens dynamo.
Enkle Bag Systems

Ofte større kjøretøyer som busser og til og med limousiner bruke luft sjokk fordi de tilbyr en spesielt glatt tur . Den enkleste form er laget av en heavy-duty, fleksibel pose eller luft blæren. Det ligner på en ballong med justerbar luftmengde og trykk.

Avansert Air støtdempere

Air sjokk har vært brukt tradisjonelt å gi en jevn ride, men i kommersielle programmer, er trenden å bruke dem til å forbedre ytelsen. Med ombord datamaskiner og sensorer, kan bilen samle data om kjøreforhold og justere individuelle luft sjokk på fly. Eller, sjåføren kan velge datastyrte forhåndsinnstillinger som former de egenskapene turen fra sporty til luksuriøse.
Air-Assist

Et annet program er det air-assist sjokk hyppig brukt i motorsykler eller høy ytelse spiral-over-patroner. I tillegg til en forseglet sylinder som inneholder olje, luften under trykk, noe som gir en hjelpe til både dempning og tilbakefall. De fleste av disse systemene er presset av en egen kompressor med press Blanchering kablene som kobler de forseglede patroner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91935.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars