Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Slik tilpasser en Ford Flex R

Ford Flex er et alternativ til syv-passasjer crossover SUV og minibusser. Ford tilbyr nå Flex med "EcoBoost" V6 med direkte injisert motor, som ifølge Edmunds.com returnerer imponerende drivstofføkonomi. Flex leveres med en rekke tilpasningsmuligheter. Du kan velge elementene du vil og fjerne de du ikke. Noen av de vanlige alternativene og trim nivåer er 17-tommers lettmetallfelger, automatisk frontlykter, tåkelys, bak parkering sensorer, nøkkelfri adgang og en utvendig adgangskode pad og tilt-teleskopisk ratt. Instruksjoner
en

Gå til Fords hjemmeside og åpne Flex siden.
2

Klikk på "Bygg og pris."
3

Klikk "Bygg din egen."
4

Skriv inn ditt postnummer og klikk "Fortsett".
5

Velg Flex R-modellen fra listen.

6

Bestem hvilken pakke du ønsker for den nye Flex. Hvis du ikke velger noen pakke, vil standardpakken være inkludert.
7

Klikk "Fortsett". Velg en maling farge for din Ford Flex, for eksempel, Tuxedo Black metallic, jord metallic eller Middelhavet blå metallic.
8

Klikk "Continue" og velg Interiør farge.
9

Velg andre interiør tilbehør elementer, slik som "alle vær gulvmatter," "AM /FM stereo lydsystem," "andre rad sete type" og mer. Når du legger til hver komponent, vil du være i stand til å se hvordan den ser ut montert i demo-versjon som vises på siden.
10

Klikk "Fortsett". Velg tilbehør til din Flex, som for eksempel takstativ, låsing drivstoff plugg, hette avviseren, lasterommet beskytter og mer.
11

Klikk "Fortsett". Du vil nå se et sammendrag av den tilpassede Flex. Klikk på "Be om et tilbud"-knappen for å kontakte forhandlere for å få den eksakte prisen på bilen. Prisene oppgitt på Fords side mens tilpassing er veiledende priser og inkluderer ikke skatter og lønnskostnader.

Å skrive ut sammendraget siden, klikk på "Skriv ut" på toppen av siden.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92003.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars