Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan å strekke et dekk som passer til en Rim

En strukket dekk er en som var for liten til å passe på en bestemt rim. Med andre ord, er dekkets smalere enn den anbefalte størrelse oppført på felgen for en riktig passform. Men dekk mange custom eiere strekning å passe oversized felger. Det gir bilen et tilpasset utseende som er umulig å oppnå noe annet. Dette er en tilpasset bil trick hovedsak beregnet på erfarne dekk mounters. Du trenger
Dekk og felg (odd størrelse)
Trykkluft canister og slange
Brake fett
Vis flere instruksjoner
en

Monter dekk på felgen som du normalt ville. Skyv dekk felg gjennom dekket for hånd slik at dekkvegger er innsiden av felgen kanter. Bruk dekk strykejern å presse veggene opp og over kanten om nødvendig. Eller, hvis du har et dekk montering maskin, sett felg og dekk til denne enheten for å montere dekk.
2

Påfør brems fett på dekkvegger og rundt kanten på en liberal måte. Dette hjelper i den endelige montering prosess, som krever en kraftig eksplosjon av luft til å skyve dekkvegger ut i et segl med felgen.
3

Koble luftslangen fra en trykkluft- beholderen på dekk-dyse. Med dekk satt på bakken eller støttet mellom to dekk eller liknende gjenstander, slipper en eksplosjon av komprimert luft inn i dekket. Denne luften blast tvinger dekkvegger å blafre ut, danner tetning med dekket.
4

Pump opp dekkene med komprimert luft beholderen for å fullføre dekk mount. Dette vil danne forseglingen mellom strekningen dekket og felgen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91847.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars