Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Slik installerer LED Strip Lights

Custom biler noen ganger omfatte tilpasset effektbelysning som en siste touch for å markere linjene i grillen eller frontlykter eller belyse benplassen inne i bilen. Flat LED strips passe lett inn i åpningene mellom trim paneler og er lett tilpasses forskjellige belysningsløsninger. Du kan klippe flate LED-belysning strips til ønsket lengde for alle prosjekter og koble dem til eksisterende kjøretøy ledningsnett. Ved å koble LED ledninger til ulike auto lyskretser, kan du kontrollere når lysene er tent. Dette er hva du trenger til LED lys strips
Dobbeltsidig tape eller silikon
Zip bånd
Kniv
18-gauge omsluttet ledning
Pinch-type ledning splitter
Wire-avmantlingsverktøy
Socket eller halvmåne skiftenøkkel satt
Skrutrekkere
loddebolt og loddetinn, Elektrisk tape
Elektriker fisk ledning (innvendig installasjon)
12 V spenning tester

Vis mer Instruksjoner
en

Skjær LED stripe lys til ønsket lengde ved å kutte mellom grupper av lys, i henhold til produsentens anbefalinger.
2

Expose og stripe endene . av ledningene som går til de LED-lysene
3

Identifiser ledningene kretsen du vil benytte seg til makten lysene - kretsen du bruker vil avgjøre når lysene er på. For eksempel kan du installere LED-lys som blinker med blinklyset.
4

Bruk spenning tester for å identifisere riktig wire. For eksempel, kobler du ledningsnettet for blinklyset, slå på signal, og undersøke ledningsnettet for å identifisere ledningen bærer gjeldende.
5

Identifiser sikringen for ledningskretsen du har tenkt å trykke inn, og ta ut sikringen. Trykke inn ledningene krets, med en klype-type splitter å koble en lengde på ledning for å koble til LED-lamper - bare å sette kabelendene inn i splitter og klype stengt. Pakk splitter og wire bunt med elektrisk tape.
6

Route ledningene til stedet der du vil installere LED-lys, ved hjelp av elektriker fisk ledning til å trekke ledningen under tepper. Lim ledningene på plass i henhold til trim paneler hvis nødvendig. Avdekk enden av strømledningen og lodde den til en ledning på LED lys stripe - dekke loddet ledninger med elektrisk tape
7

Strip begge ender av en lengde på wire lange nok til å nå. fra LED lys til en bolt eller skrue på rammen av kjøretøyet. Løsne bolten og koble den ene enden av ledningen til den. Rute den andre enden av ledningen til LED-lys og lodde den til LED jordledningen. Dekk loddet ledninger med elektrisk tape.
8

montere LED belysning strips på plass sikkert med silikon eller zip bånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92057.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars