Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Typer Drift Cars

Drifting er en motorsport der en driver med vilje oversteers en bil rundt hjørner på en racerbane eller svingete vei. Ferdighetsnivået til en sjåfør er basert på tre ulike faktorer: mengden av røyk laget av de spinnende dekk (mer er bedre), den sidelengs vinkelen hvor de beveger seg gjennom svingen (igjen, mer er bedre), og til slutt, hastigheten som de går inn og reise gjennom drift igjen. Historie

Opprinnelsen til drivende kan spores tilbake til de svingete fjellveiene i Japan i 1960. En street racing gruppe kalt Rolling Zoku ville rase opp og ned disse veiene prøver å sette de raskeste tidene mulige. De runder vokste raskere over tid, og de syklistene begynte å finne at selv om de mistet grepet i dekkene, deres biler var fortsatt kontrollerbar. Den 1977 All Japan Touring Car Championship ville være den første profesjonelle visning av drivende teknikk. Drifting ville fortsette å vokse i popularitet over hele Japan, og flere tiår senere skulle krysse den internasjonale barriere.
Drivverk

Hovedprinsippet bak drifting er kontrollert overstyring. Denne tilstanden er enkelt å oppnå i bakhjulsdrevne biler, noe som gjør dem bilen av valget for drifters. Firehjulstrekk biler er også i stand til dette, men kan vise seg å være litt vanskeligere, de fleste all-wheel drive biler som brukes er gått over til bakhjulsdrift. Det er noe sjelden å finne forhjulsdrevne drift biler (overstyring er ikke en felles egenskap av forhjulsdrift), men noen drifters har valgt å bruke disse kjøretøyene som deres drift biler.

Nissan

Nissan (opprinnelig Datsun) er en ledende produsent av biler som brukes til drifting. Når drivende først begynte, sjåfører ofte kjørte Datsun 510 - en rigid bakhjulsdrift coupe. I nyere historie har Sylvia serien (180-240sx i Amerika eller S13-S15 internasjonalt) blitt den mest populære Nissan drift biler. Dette er hovedsakelig på grunn av den lave kostnaden for innkjøp, vedlikehold og ettermarkedet. Nissan Skyline, men firehjulsdrift, har vokst i popularitet, til tross for sin høye kostnader. Disse bilene er vanligvis konvertert til en rear-wheel drive.
Toyota

AE86 refererer til en generasjon av Toyota Corolla Levin og Toyota Sprinter Trueno. Disse har vært i en kategori med de mest populære drift biler i sporten. Før drifting ble så populær som den er i dag, var disse bilene lett å komme av og relativt billig, i dag, disse er noen av de mest ettertraktede bilene i sin klasse. Til tross for sin dyre kostnader, er Toyota Supra mildt populær bil i drifting. Denne bilen faller inn i samme, større motor klasse som Nissan Skyline.
Amerikanske Innenriks Market
p Med den økende populariteten til drifting i USA, amerikanske Drifters har vært ute etter å Innenriks biler for bruk i idrett. Disse driverne bruke noen bakhjulsdrevne bil tilgjengelig, blant de mest populære, er Ford Mustang, Cadillac CTS, og Dodge Viper
Hensyn

Drifters har. slått til alle bilprodusenter for sine drivende behov, ved hjelp av biler fra nesten alle markeder. Bilene som er nevnt ovenfor er bare bilene som oftest brukes i sporten, men det er ikke så sjelden å se europeiske biler som BMW, Mercedes, Volvo og Ford Sierra (Ford Europe) på en drivende hendelsen. Brukes også finnes andre japanske produsenter som Subaru og Lexus.
Warning

Drifting kan være en ekstremt farlig sport når den ikke praktiseres på en lukket kurs under opplæring og veiledning av fagfolk. Det anbefales ikke å prøve deg på drifting på nærmeste fjellveien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91666.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars