Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Informasjon og utdanning på Lowrider Cars

Lowriders ble først introdusert i 1930 da de dukket opp i meksikansk-amerikanske nabolag, eller barrios, som en del av "Zoot-suit" sensasjon. Ifølge "Lowrider Magazine," meksikansk-amerikanske zooters, også kjent som pachucos, endret gamle Chevys å skape lowriders som en form for opprør mot mainstream. Gjennom årene har lowriders blitt avhørt i populærkulturen gjennom magasiner, TV-programmer, musikk og filmer. Modifikasjoner over tid har bidratt til å forme lowriders i dag. Tidlig historie
vekter ble brukt til å senke biler i 1930.

Selv Lowrider biler hadde en stor økning i popularitet på slutten av 1970-tallet, kan opprinnelsen til slike biler spores tilbake til slutten av 1930-tallet. Tunge vekter eller sandsekker ble brukt på 1930-tallet for å senke baksiden av biler. I andre tilfeller, i henhold til "Lowrider Magazine," fjærer ble hakket - forkortet ved å kutte de beste spoler - eller varmes opp til de komprimert, noe som skapte den samme effekten. Lowrider biler fusjonerte California bil kulturen med at av meksikansk kultur. Ifølge JustCustomz.com, i 1960, ble Lowrider biler anerkjent som en offisiell klassifisering i forhold til å tilpasse biler.
Modifikasjoner
Chevys var populære biler å endre.

Chevrolet var en populær bil for å endre i 1950, blant annet fordi de var billige å reparere og hadde et mer elegant utseende enn biler produsert av Ford eller andre selskaper, ifølge JustCustomz.com. Biler modifisert til å være lowriders ble ofte utstyrt med fender skjørt samt doble side rør, to spotlights og to antenner. Mens andre biler av 1950-tallet ble endret for å øke makten, ble lowriders modifisert til å representere komfort, stil og klasse.

Typer

Lowrider biler kommer i tre ulike klassifiseringer: bomben Lowrider, den tradisjonelle lowrider og Euro lowrider. Bomb lowriders er lowriders laget fra 1930 gjennom 1950. Tradisjonelle lowriders er lowriders laget fra 1960 til i dag. Euro lowriders er lowriders knyttet til import biler, for eksempel acuras og Honda, ifølge JRank.org. Med riktig utstyr, kan hvilken som helst bil endres til å være en Lowrider bil.
Hydraulikk
Hydraulics spille en stor rolle i lowriders.

Lowriders vanligvis har sine fjæringssystemer endret for å bidra til å gi bilen et senket blikk. Imidlertid kan det hydrauliske system også modifiseres, noe som gir lowriders evnen til å heve og senke opp fra bakken, i henhold til JRank.org. Den endrede hydrauliske systemer gjør at bilen skal heves og senkes fra et bestemt hjørne, fra foran eller bak eller fra siden av ulike kontrollene i bilen. "Pancaking" er et begrep som brukes når en Lowrider bilen er senket helt ned til sitt fjerneste punktet.
Popular Culture
Magasiner bidra til å fremme lowriders dag.

I 1975 slapp bandet War sangen "Low Rider" på deres album med tittelen "Hvorfor kan vi ikke være venner." Også i 1970, inneholdt TV-show "Chico og Man" lowriders, og bringer den tilpassede bilen inn i det nasjonale rampelyset. Siden da har publikasjoner som "Lowrider Magazine", utgitt første gang i 1977, fortsatte å fremme kunsten lowriders, samt kulturen som omgir den. Filmer, TV-programmer og bil viser fortsette å holde lowriders i mainstream kultur.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91820.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars