Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan Tune en Type R

Acura Integra Type R var en limited-edition sportsbil produsert av Hondas luksusbil divisjon, Acura. Type-R inneholdt en oppgradert hjuloppheng, motor, bremser og interiør fra fabrikken, gir det et tilpasset utseende av samlebåndet. Du kan tilpasse og finjustere Type R ved å legge en oppgradert motor styreenhet, eller ECU, samt en eksos og kald luft inntak. Installer hver oppgradering på egen hånd eller alle tre på en gang for å maksimere makt gevinster. Instruksjoner
en

Bytt fabrikken eksosanlegg med en ettermarkedet eksosanlegg som kan gi mer effektiv luftstrøm for luft som kommer ut av motoren. Disse systemene kan tilby eksosrør med en bredere diameter eller kan gi en mer effektiv luftstrøm ved å fjerne obstruktive materialer eller design i forhold til fabrikken eksosanlegg.
2

Installer en ettermarkedet ECU eller ECU, å gi Type R en tilpasset drivstoff kartet. Drivstoffet kartet dikterer hvordan motoren drives med utgangspunkt i nye luft-til-drivstoff forholdstall, som kan endres av ECU selv eller som en konsekvens av å installere ekstra ettermarkedet deler for å finjustere Type R.
3

Installer en kald luft inntak systemet for å forbedre effektiviteten av frisk luft strømmer inn motoren din. Kald luft inntak systemer erstatte fabrikken luft boksen på Type R motor, en rektangulær plastboks som kan bli funnet på passasjersiden av motoren din bay, festet til inntaket manifold. Disse ettermarkedet systemer fjerne den restriktive luft boksen design og erstatte den med et luftfilter som er direkte utsatt for luft i stedet for å bli innebygd i en luft-boksen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92122.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars