Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Autometer instrumenter

Auto Meter, Inc. produserer skreddersydde instrumenter som kan brukes til å måle alle fasetter av bil, motorsykkel og båt ytelse. Enten du er interessert i å oppgradere den eksisterende speedometer og turteller skjermer eller legge til nye instrumenter som oljetrykk eller elektriske skjermer, produserer Auto Meter en måler som kan installeres på din personlige eller racing kjøretøy og tilbyr montering løsninger for å hjelpe deg å få nye måle festes på plass. Automobile Instruments

Auto Meter gir en uttømmende rekke målere utviklet for bruk med bilen. I tillegg til standard målere som speedometers og turtellere, kan du kjøpe målere som måler nesten alle aspekter av bilens ytelse, inkludert elektrisk strøm, drivstoff eller olje trykk og temperatur på ulike kjøretøy komponenter. For en komplett liste over tilgjengelige auto instrumenter se linken i "Ressurser" seksjonen.
Data Acquisition Devices

Auto Meter tilbyr tre dataloggere som måler og registrerer din bilens ytelse og er en må ha for racing entusiaster. Disse enhetene ta opp akselerasjon, hastighet, elektrisk effekt og drivstofforbruk, blant andre funksjoner. Du kan lagre data fra flere kjøringer og laste den ned til din Windows-datamaskin for analyse med medfølgende DataPro analyse programvare.
Monteringsdetaljer
p Hvis du trenger å montere et instrument på bilen din, kan du kjøpe et monteringssett fra Auto Meter som er spesielt utviklet for mange modeller av amerikansk-laget biler. Hvis du jobber på en tilpasset jobb, bærer Auto Meter også en rekke individuelle deler som kan blandes og matches for den passer perfekt for bilen din.
Cycle Instruments

Motorsykkel entusiaster som er interessert i utrustning sine sykler med en ny gauge kan kjøpe flere produkter fra Auto Meter er ProCycle divisjon. Disse produktene omfatter turtellere, hastighet, akselerasjon og montering utstyr.
Marine Instruments

Auto Meter instrument utvalg strekker seg til utstyr for din båt også. Tilgjengelige produkter inkluderer tachometers, hastighet, akselerasjon og spesialiserte måleinstrumenter for å måle oljetrykk, elektrisk effekt, oljetemperatur, trim nivå, vanntrykk og ladetrykk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91839.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars