Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Måter å tjene Mazda 3 ser annerledes

Legge ettermarkedet tilbehør på utsiden av en Mazda 3 kan tilpasse bilen og gjøre det mer elegant og /eller mer funksjonell for eieren. Selvfølgelig er ikke alle ettermarkedet tilbehør produsert for bruk med Mazda 3, men elementene er oppført her, produsert av minst én leverandør for en Mazda 3. Front Bumper Spoiler
Front støtfanger spoilers kan gjøre Mazda 3 ser mer sporty. p Dette er en spoiler funnet under fremre støtfangeren på bilen. Tilsynelatende brukes til å redusere luftmotstanden og øke drivstoffeffektiviteten, er det først og fremst lagt inn på personbiler som Mazda 3 for dekorative, pryd, og for å oppnå en mer "sporty" look.
Bakfanger Spoiler

Ligner på støtfangeren foran spoiler, er en bakre støtfanger spoiler plassert under den bakre støtfangeren på Mazda 3. Igjen er det mer å gi et sporty utseende enn å redusere luftmotstand eller øke drivstofføkonomi.
Sideskjørt
Sideskjørter kan gjøre Mazda 3 ser ut til å se lavere til bakken.

Sideskjørter kan plasseres på sidene av Mazda 3, og i likhet med støtfanger spoilere tidligere nevnt, var opprinnelig ment for å gjøre bilen mer aerodynamisk og drivstoffeffektive. Men i virkeligheten, de gjør bilen ser mer stilig. Legge sideskjørt til Mazda 3 vil få det til å se lavere i bakken uten å måtte bruke ekstra penger på en mer sofistikert bæresystem.
Shark fin antenne
hai antenner er mer kompakt enn den tradisjonelle hest pisk-stil antenne.

shark fin antenne kan erstatte det opprinnelige hest pisk-stil takantenne av Mazda 3. Det er mye mer kompakt enn originalen, og mange synes det å være mer elegant.
Bakre vinger
bak vingene er mer dekorativ enn funksjonell for personbiler som Mazda 3.

bakre vinger brukes i profesjonell auto racing å gi større trekkraft og stabilitet for racerbiler. For Mazda 3, er dette tillegg primært ornamentale å gjøre bilen ser mer stilig.
Soltak vindavviser

soltak vindavviser reduserer vindstøy og turbulens inne i Mazda 3.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91920.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars