Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Slik fjerner du Resonator i en Ford Focus

The Ford Focus er en liten, sporty bil laget av Ford Motor Co og markedsføres i Europa og Nord-Amerika. Mens europeerne kunne kjøpe en Focus i 1998, ble den kompakte Ford ikke innført i Nord-Amerika frem til 2000. Worldwide, har Focus alltid vært utstyrt med en firesylindret motor, men selv på lager form Fokus er ikke på latsiden. Noen entusiaster ikke la godt nok alene, skjønt, og de endre sine Focus biler å trekke ut hver bit av kraft og fart de kan mulig mønstre fra den lille bilens 2,0-liters motor. En enkel modifikasjon som øker kraften litt er fjerning av luftboksen resonatoren. Dette gir mer luft inn i motoren inntak system, derav økende makt litt - men på bekostning av høyere motorstøy. Du trenger
Phillips skrutrekker
Stor flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret og finn luftfilterhuset nær driver- side innerskjerm liner.
2

Finn liten boks festet til luftfilter boliger. Dette er den resonator.
3

Løsne de to skruene på luftfilterhuset nærmest resonator med en stjerneskrutrekker.
4

Fjern frontruten vaskemaskin korken å gi mer plass for å fjerne resonator. Ta tak i luftfilterhuset og dra opp det litt.
5

Lirk resonator bort fra luftfilteret bolig med en stor flat skrutrekker til den kommer gratis. Stram de to skruene løsnet tidligere, ved hjelp av Phillips skrutrekker. Erstatte frontruten vaskemaskin korken. Lukk panseret. Hold resonator for fremtidig bruk, om ønskelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91919.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars