Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan Body Drop en S-10

Slippe din Chevrolet S-10 pickup lastebil er en populær måte å tilpasse lastebil og gi den et utseende som skiller det fra andre lastebiler på veien. En vanlig måte eiere slippe legemet av deres S-10 er ved å installere en luft-ri suspensjon, som setter ri høyde av kjøretøyet betydelig lavere i forhold til fabrikken ri høyden på S-10. Den spesifikke installasjonsprosedyren for en luft-suspensjon, vil variere fra produsent til produsent, forblir imidlertid installasjonen fundamentalt den samme. Instruksjoner
en

Fjern fabrikken struts, som er de fremre støtdempere, og fabrikken bakre støtdempere fra S-10. Den spesifikke fjerning prosedyren vil variere fra modell år til årsmodell som S-10 har sett ulike generasjoner av produksjon.
2

Bestem plasseringen for den nye air-ride suspensjon er luft kompressor. Vanligvis er disse plassert i bagasjerommet på bilen eller et annet sted som ikke gir en åpenbar indikator på at fabrikken suspensjon har blitt erstattet.
3

Route luften komprimering slanger fra luften kompressor til hver av de fire hjørnene på S-10.
4

Installer ettermarkedet air-ride struts og støtdempere bak, etter spesifikke installeringsinstruksjoner levert av suspensjon produsent.

5

Koble luften komprimering slanger til hver av struts og sjokk, følg deretter kalibreringen fastsatt av suspensjon produsent. Kalibrering av suspensjon vil tillate alle fire hjørner for å sitte på en enda kjørehøyde og aktivere en synkron justering av fremre og bakre ender av kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92123.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars