Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Vil Eksos tips Forbedre Sound?

Enten eksos tips alene kan endre lyden av en bil i stor grad avhengig av komponentene som brukes. Å gå fra en 1,5-tommers diameter tips til en 4-tommers tips kan gjøre eksos notat dypere, men langt mindre grad enn bare å kjøpe en ny lyddemper. Det finnes en rekke faktorer å ta hensyn til, slik som ønskede effekter, billige og ytterligere modifikasjoner. Kjøpe Faktorer

Selv om hoveddelen av eksos notat bestemmes av lyddempere, resonatorer, katalysator og rør diameter, er det noen faktorer som påvirker lyden på spissen. Tips størrelse har faktisk svært lite å gjøre med lyd, med mindre du går til en mye større eller mindre diameter. Mindre diameter rør vil begrense motor, bremse eksosen og redusere motorstøy, og en større diameter spissen vil gjøre motoren høyere bare hvis den opprinnelige tipset var en begrensning.

Down-turned tips, spesielt de som dumpe under bilen, kan utdype eksos notat ved å sprette lyden av bakken og ved hjelp av understellet som en resonator. Bakken vil absorbere mye av den irriterende høyfrekvent lyd fra mindre slagvolum motorer.

Den eneste måten å påvirke eksos register er med fleksibel tupp, slik som de som produseres av SuperTrapp. Disse tipsene (opprinnelig designet for ATV og skitt sykler) bruker koniske eller plate-formet inserts til både endre bølgelengde egenskapene til de flyktende eksos og undertrykke flammene slippes ut av svært korte eksosanlegg. Disse tipsene gjør at brukeren kan justere eksos notat litt ved å sette inn eller ta ut platen avstandsstykker som fungerer som en sekundær lyddemper. Dette er den mest effektive alternativet for eksos notat tuning, men med tanke på at de koster 10 ganger hva den gjennomsnittlige spissen gjør, kan det være billigere å bare kjøpe en ny lyddemper.
Length |

På applikasjoner hvor det er mulig å gjøre det, som motorsykler og ATV, forlenge røret med så lite som 6 inches kan drastisk påvirke eksos notat. Gjør du det gir høyfrekvensbølger flere muligheter til å utligne, slik at de lange, lavfrekvente bølger for å unnslippe.
Installasjon

Når du installerer tips med noen form av kick-out, prøve å eksperimentere med plasseringen før du slå seg ned på en. Tips designet for runde rør kan enkelt roteres ved å løsne skruene og snu dem. Som nevnt, mange motorer høres bedre med ned-vendt tips, men prøv å rotere tips slik de står overfor utover, oppover, og selv innover for å se hva det høres ut som.

Etter hver justering, gå rundt bilen mens en venn turtall motoren.

slått ut tips vil være mye høyere fra sidene, og innover slått tips vil flytte spre lyden lenger tilbake slik at det er bare veldig høyt når man står ved siden av bakre støtfanger . Hvis du ønsker en økning eller reduksjon i lyd, kan du forsøke å rotere tips slik at de er i en 45-graders vinkel mot bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91693.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars