Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan å designe din egen lastebil dekaler

Designe din egen lastebil merket er en morsom og unik måte å annonsere din bedrift, eller bare for å vise din kreativitet mens du kjører. Online selskaper som Edcal og Decal Driveway tillate deg å laste opp ditt eget design og tilpasse farger, fonter, stil og størrelse på ditt nye klistremerke. Se Ressurser for nettsteder. Prisene varierer basert på størrelse og den bestemte plassering for merket på lastebilen. Instruksjoner
en

gå til selskapets hjemmeside og klikke på "Tilpass Decal" - eller en tilsvarende formulert - alternativet. Noen selskaper vil kreve at du velge om merket vil være for bakluken, bakvinduet eller på siden av lastebilen. Valg av plassering kan påvirke prisen.
2

Velg størrelsen på den tilpassede klistremerke. Husk at prisøkninger med decal størrelse. Størrelsen bør være i forhold til plasseringen. En indeks kort-sized merket, for eksempel, ikke vil være synlig eller effektiv mot hele siden av lastebilen. Bla ferdig merket galleriet for å se hvordan enkelte størrelser vises på forskjellige lastebil steder.
3

Skriv inn teksten i boksen angitt og velge skrifttype. Igjen, vurdere effekten av dimensjonering. En bakluke merket med tre linjer med tekst, for eksempel, er for mye tekst for en smal plass. Hvis du designer med klistremerker til din bedrift lastebil, stokk med en vanlig font i motsetning til en tegneserieaktig en. Hvis du velger en uvanlig eller ikke-standard font, bør det egner seg til virksomheten din spesialitet. For eksempel, er en boble font egnet for en barnas fest planlegger selskapet.
4

Color din merket tekst eller design. Vurdere fargen på lastebilen din før du gjør ditt valg. Sort skrift på en marineblå lastebil vil være nesten usynlig og en sløsing med penger.
5

Legg effekter. Avgjøre om du ønsker skyggelegging eller understreker på lettering din. Unngå bruk av effekter hvis du har mer enn én linje med tekst. Tre linjer med skyggelagt, understreket og kursiv skrift vil skape en kaotisk og slurvet klistremerke.
6

Vent ditt sitat og bevis. De fleste selskaper vil sende deg et tilbud i løpet av noen dager, hvis ikke en umiddelbar estimat på nettstedet. Be om en prøve eller prototype merket hvis det er aktuelt, slik at du kan sikre deg datagenerert utforming oversettes riktig på vinyl.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91889.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars