Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Typer Bilvinduet Nyanser

I motsetning til den populære oppfatningen at vinduet fargetone kommer i kun ett av to varianter (mørk eller skinnende), er det en stor forskjell i produksjon, utseende og holdbarhet mellom mange typer. Det er faktisk to hovedkategorier av fargetone: filter-type og reflekterende tint. De sub-kategorier av filter-type er farget fargetone og deponert film, og deres viktigste bruker er å redusere eller endre summen eller farge lys inn i bilen. Reflekterende fargetoner benyttes for å reflektere stråling for en reduksjon i varme, og omfatter freste og hybrid-filmer. Hver er spesialisert for et bestemt formål, og hver type bærer sin egen andel av dyder og mangler.
Historie

På et tidspunkt var vinduet tint eneste funksjon å enten se bra eller blokkere en ekstern observatør syn av interiøret. Den første bruken av bilbransjen vindu tint var på Chrysler limousiner i 1952 og var av farget-filmtype som forble dominerende hele veien gjennom de tidlige 1990-tallet. Disse andregenerasjons fargetoner produsert på 1990-tallet benyttet metalliske innskudd i polykarbonat film for å skape en krom finish, hvis primære bruk var å blokkere solstråling. De nyeste vindusfilm bruke nanoteknologi for å sette krystallinske oksider i filmen, spesielt kalibrert for å blokkere infrarød stråling, den primære kilde til varmeoverføring gjennom automotive glass.
Identifikasjon

ensfargede vindusfilm er brukt på innsiden av vinduet og kommer i en rekke farger. Den mest vanlige er sort og grå, etterfulgt av blått og rødt i en fjern siste.

Andregenerasjons polariserte filmer er svært metallic og vanskelig å se gjennom fra utsiden, men er ganske gjennomsiktig fra kupeen. Faktisk sanne polariserte filmer har bare en svak grå farge. Hybrid fargetoner ligner polariserte metallic på utsiden, men bruke farget polykarbonat film for å redusere innvendig lysnivået.

Nano-Carbon vinduet fargetoner er subtile og kan bare være synlig fra en vinkel. Noen filmer har en litt krom-reflekterende overflate, mens andre er bronsefarget eller iriserende.
Fordeler

farget film fargetoner er den billigste og er tilgjengelig i et bredt utvalg av farger og kommer lager på mange biler. Riktig gjort av høy kvalitet farget vindu nyanser kan vare i mange år, kanskje så lenge som selve malingen hvis tatt vare på.

Andre generasjons metalliske nyanser har så langt vist seg å være den lengste levetid, som de reflekterer mye av UV-stråling og varme som skader farget fargetoner. For de som trenger skjønn, de er også mye vanskeligere å se gjennom fra utsiden, men er fortsatt lovlig i mange stater.

Nano-Carbon fargetoner er form-følger-funksjon, fornuftige sko tilnærming. De gjør mørkere vinduene litt, og så bære et visst element av stil, men er først og fremst brukes til å redusere innvendig varme.
Ulemper

ensfargede nyanser har lang levetid problemer, spesielt når igjen utsettes for varme og sollys i lange perioder av gangen. Metalliske nyanser ser flott ut på mange biler og varer mye lenger enn billigere varianter, men bare kommer i noen få farger, og kan ikke være lovlig i enkelte stater. Nano-karboner fungerer godt, men er dyre og deres levetid er fortsatt et åpent spørsmål.
Lovligheten

lovligheten av vinduet fargetone varierer avhengig av staten, men klassifiseringen av fargetone gjelder generelt åpenhet. Hvis en film blokkerer 10 prosent av innkommende lyset, kalles det 10 prosent fargetone. Statene kan variere enormt så langt lovligheten går, fra New Mexicos 20 prosent regelen til Alaska med kjøring-in-the-dark 70 prosent kvote. Full-vindu metallic farge er ulovlig i mange stater, så sjekk for overholdelse før du kjøper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91694.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars