Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Piping Eksos Tips

Født på gatene i Oakland, California, Whistler eksos tips er biter av metall sveiset inn i tuppen av bilens eksosrør som avgir en høyfrekvent skrik under akselerasjon. Lyden sies å være lik lyden av en rail-bil slamming på bremsene, eller en rusten dør-hengslene, og er nesten universelt hatet av alle, men de som har dem. Historie

Eksos Whistlers har lenge vært brukt som practical joke enheter ved sadistiske og kunnskapsrike mekanikere. Mekanikeren vil installere whistler langt inne i eksosrøret av hans uvitende offerets bil og lene seg tilbake og nyte lyden av sinnssykdom som offeret forsøkte forgjeves å finne ut hvor lyden kom fra. Det har bare vært ganske nylig at Whistlers har blitt en fashion statement, etter å ha blitt popularisert av slike rappere som T-Pain og Snoop Dogg.
Konstruksjon og installasjon

eksosrør Whistlers starter som 1/8-by-1.5-inch stålplate, der er boret en 1/2-inch hull, og er avrundet på kantene for å passe inn i et rør. En større hull gir en lavere pitched lyd, men krever en større slagvolum motoren til å fungere. I fløyta er sveiset alt fra 1 til 6 inches inne i hver eksosrør og er generelt synlig fra utsiden.

Popularitet

Whistle tips er generelt mest populære i urbane områder, spesielt de på vestkysten av USA, og er inne i en bølge av popularitet i New England. Demografi (levert av Orlando baserte forbruker demografi) antyder at den gjennomsnittlige fløyte spissen eieren har brukt minst 17,5 måneder i fengsel, arbeider i servicenæringen, har to barn og driver en Chevrolet, Ford eller Toyota koster mindre enn 900kr.

Ulemper

Selv om noen hevder at whistler spissen har ingen effekt overhodet på bilen, som faktisk i stor grad avhenger den aktuelle bilen. Siden disse tips blokkere en stor andel av eksos-spiss-området, de nesten universelt hemme strømning. Dette kan føre til tap av kraft, lavere drivstofforbruk, motor overoppheting og for tidlig svikt i utslipp utstyr og oksygen sensorer.
Lovligheten

Whistler tips har, nesten uten unntak , blitt forbudt i alle områder der de har blitt populære. Denne første skjedde i byen San Leandro, CA, når byens kjøretøyet støy vedtekter regningen ble endret til å omfatte biler som "inneholdt en enhet hvis eneste funksjon er å gjøre bilen høyere og presentere en ordensforstyrrelse." (Division 12, kapittel 5, artikkel 2, § 27150,3)

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91695.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars