Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Butikker som tilpasser & dikte Biler

En rekke butikker tilpasse klassiske biler, street stenger og muskelbiler. Jeff Lilly restaureringer beskriver bilen tilpasning prosessen som å bygge en rullende kunstverk. Imidlertid er mye av fabrikasjon og tilpasning ikke bli sett av publikum. Prosessen inkluderer ofte arbeid på chassis og motor. En auto-prosjektet kan være ferdig innen en enkelt butikk, eller sendes til butikker som spesialiserer seg på karosseri, motor bygning eller interiør møbeltrekk. Chop, Crop og slipp

Butikker som tilpasse biler eller dikte opp en ny design kan endre størrelsen eller utseendet på eksisterende bil kroppen. Begrepene hogge og beskjære referere til kuttene er gjort for å endre størrelsen eller formen på en original bil. En hogge refererer til horisontale kutt foretatt langs søylene, som er vinduet støtter, for å senke taket. Koteletter er vanlig i mange tilpasninger for å gi bilen en lavere mer elegant utseende. En avling er et vertikalt snitt tatt i stammen, motorrommet eller langs dørene for å forkorte karosseriet. En avling brukes også til å forlenge kroppen ved å tilsette et par av flere dører fra et annet kjøretøy deler, eller ved sveising, i metallplater som er blitt formet til spesifikasjonene. Pinkee Rod Shop brukte beskjæring teknikk for å slå en kupé i en 1951 Ford stasjonsvogn. Når som helst en bil er beskåret, krever rammen av kjøretøyet lik endring eller erstatning for en eksisterende overensstemmende størrelse. Når en butikk har falt en tilpasset bil, de har endret akslene slik at hele karosseri rides lavere, ofte bare nok for bakkeklaring.
Parts Fabrikasjon

One-of-a-kind biler eller deler er fabrikkert fra deler av eksisterende kjøretøy eller fra metall og noen ganger glassfiber. Vanligvis butikker vil dikte bestemte deler som trengs, enten fordi deler (motor eller kroppen) på sjeldne biler er for vanskelig å finne, de trenger for å løse en forestilling eller estetikk problem eller ønsket utseende er ekstremt one-of-a-kind. Jeff Lilly restaureringer fabrikkert et deksel på "maur eater" plenum på en 502 bensininnsprøytning kasse for en '71 Chevy SS Wagon prosjektet. Resultatet ble en mer elegant, mer kraftig ser motorrommet, som opprettholdt den nødvendige luftstrømmen.

Retro fabrikasjoner

En rekke butikker gir fabrikkert auto organer og bygge kits. Auto Classics gjenskaper den klassiske 1933 og 1941 Willys modell sedan og lastebil organer. Modellen stilen er populær for å lage egendefinerte hot rods, men etterspørselen er større enn antall originale eksisterende kjøretøy. Auto Classics fabricates likene av glassfiber som er forsterket med stålrør eller kan monteres på en spesialbygd chassis. Butikker som produserer fabrikkert organer tendens til å spesialisere seg i bestemte modell år med et begrenset antall grunnenheter kroppen alternativer. Ytterligere tilpasning kan vanligvis bestilles eller spesifisert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91908.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars